a cazut un fulg

Ar trebui sa incep si eu o discutie lunga si complexa despre fenomenul, mai mult sau mai putin asteptat, numit ninsoare. Ar trebui sa ma laud si eu cu niste cizme de iarna imblanite si cu niste poze “fashion” asa cum se cere, sau poate ar trebui sa ma arat nemultumita pana la nervi de traficul infernal din capitala. Insa nu o sa fac nici una, nici alta, ci ambele (sic!). Ma bucura primii fulgi de zapada aproape la fel de mult ca si atunci cand eram copil, ma bucura prima ninsoare deoarece reuseste sa schimbe aerul pana si in poluata noastra capitala.

Nu ma bucura la fel de mult faptul ca lumea parca a innebunit atunci cand vine vorba despre deplasare (atat ca si pieton, cat si ca si sofer) in aceste conditii. Mi-ar placea sa fiu departe de oras, sa ma pot bucura de un deal si de o saniuta, dar si sa pot face un om de zapada caruia sa ii pun un morcov si niste ochi de carbune, o matura ponosita, o tigaie gaurita pe post de caciula si chiar si un fular rosu pentru un aspect “irezistibil”.

As putea sa scriu ore in sir despre tot ce inseamna un strat alb de zapada si despre beneficiile aduse psihicului nostru, insa o sa o fac alta data. Daca v-am starnit cat de cat amintiri placute, daca va aflati intr-un birou aglomerat sau in diferite locuri si nu puteti sa va bucurati inca de zapada, atunci am o solutie eficienta, simpla si rapida, si anume jocuri pe zapada.

Aventureaza-te in curse interesante, testeaza-ti in permanenta indemanarea si incearca sa depasesti toate obstacolele cu succes stabilind noi si noi recorduri. Vei reusi sa te bucuri de anotimpul rece chiar daca inca nu poti sta afara, vei putea sa iti petreci timpul liber distrandu-te cu misiuni unice pe zapada, vei putea alunga chiar si monotonia sau stresul. Pentru voi ce inseamna zapada si venirea iernii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.