nokia 3310

A fost relansat Nokia 3310

Probabil ati auzit deja ca a fost “relansat” Nokia 3310, telefonul adolescentei mele.

Microsoft a cumparat Nokia si cativa ani a incercat sa mentina departamentul de telefonie mobila pe linia de plutire, dar nu a reusit.

HDM Global a ramas compania care se ocupa de divizia de telefoane mobila sub numele de Nokia. Acestia nu au avut voie sa lanseze cativa ani telefoane sub acest brand pentru ca aparea conflictul de interese (cred).

Si uite ca, inceputul anului 2017 ne aduce o veste buna. Nokia 3310 a fost relansat, redesenat ca si aspect, astfel incat sa se integreze cu usurinta nevoilor actuale.

Il veti putea achizitiona la pretul de 50 dolari, adica in jur de 250 lei. O suma acceptabila pentru un telefon care va va permite sa il utilizati cateva zile bune, fara reincarcare.

Pentru ca au optat pentru un ecran color, cu siguranta bateria nu va mai tine o saptamana ca si in trecut.

Nostalgicii au motive de bucurie deoarece jocul Snake a fost pastrat; daca nu ma insel l-au imbunatatit si este Snake II.

Eu nu am avut Nokia 3310 pentru ca atunci cand am implinit 18 ani parintii mi-au oferit primul meu telefon mobil, Nokia 3410 (cu toate ca eu imi doream 3510, dar, dupa posibilitati).

Cred ca si acum il voi gasi in casa parinteasa, printr-un sertar, abandonat. Cate amintiri frumoase, cate mesaje care mi-au facut inima sa tresalte. Prea mult nu puteam vorbi pentru ca minutele in acea perioada nu erau nelimitate, iar mesajele trebuiau scrise cat mai prescurtat astfel incat sa iti incapa toate ideile.

Voi ce amintiri aveti cu acest telefon mobil?

sursa imaginii: http://bit.ly/2m3GTYC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.