sincronizarea activitatii cerebrale

Activitatea cerebrala poate fi sincronizata, incercati!

Cand iti tii in brate pentru prima data copilul, lumea din jurul tau nu mai conteaza. Sunteti doar tu si el/ea, impotriva unui intreg univers. Cam asa imi imaginez ca ar fi.

Am auzit cateva mamici spunand ca simti ca a meritat tot efortul din timpul sarcinii si nasterii, atunci cand iti vezi copilul. Sunt convinsa, pentru ca este si logic. Dupa ce scapi de un travaliu de 12 ore, descarcarea de adrenalina te linisteste.

La fel simti si cand te ridici de pe scaunul dentistului. Oricat te-ar fi durut, doar faptul ca ai scapat te face fericita.

Citeam ca exista un nou studiu, care spune ca atunci cand privesti in ochi bebelusul, reusesti sa stabilesti o legatura profunda. Adica cumva activitatea cerebrala se sincronizeaza.

Am patit si eu asta de cateva ori. La inceput cu D. cea mai buna prietena de aproape 18 ani, iar in ultimul timp cu A..

Activitatea cerebrala poate fi sincronizata

Cred ca, daca stai prea mult timp alaturi de cineva si ajungi sa il/o cunosti, reusesti sa te conectezi cumva si la nivel cerebral. Clar, nu se intampla cu oricine si oricand, dar este adevarat. Cel putin in cazul meu.

Neavand copii, cel mai apropiat bebelus pe care l-am tinut in brate este nepotul. Mi-am dorit sa simt ceva pentru el, sa simt ca “Da, o sa fiu si eu mama candva!”, dar nu a fost asa.

Imi e drag, il apreciez, dar nu il cunosc. E prea mic acum si il vad foarte rar. Nu poti iubi doar asa, pentru ca e grad de rudenie.

Sunt convinsa ca daca am locui in acelasi oras, daca l-as vedea mai des, as ajunge sa am sentimente puternice. Pana atunci, probabil acestea se vor dezvolta mai lent si in timp.

Nu stiu daca voi putea sa-mi sincronizez activitatea cerebrala cu al meu bebelus, pentru ca nu stiu daca voi fi mama. In cazul in care voi “trai” aceasta experienta, o sa o impartasesc cu voi.

sursa imaginii: http://bit.ly/2B9goJj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.