adn

Ai grija cu cine intretii relatii sexuale!

Avem motive sa ne minunam aproape de fiecare data cand mai citim cate o mare descoperire din domeniul medical, si nu numai.

De aceasta data tocmai noi, femeile, suntem protagonistele unui studiu destul de interesant si in acelasi timp infricosator.

Se pare ca organismul nostru este capabil sa poarte ADN-ul barbatilor cu care am intretinut relatii sexuale de-a lungul vietii. De orice tip, chiar si doar orale.

Femeile poarta ADN-ul barbatilor cu care au intretinut relatii sexuale

Adica nici sa vrem si nu ne putem insela sotul (in cazul in care am fost virgine in momentul casatoriei).

Lasand gluma la o parte, se pare ca in creierul femeilor a fost descoperit ADN al unor indivizi care erau genetic diferiti de celulele din corpul femeii respective.

In diferite regiuni ale creierului au fost descoperite celule vii de ADN masculin. Dintre femeile testate in cadrul acestui studiu, 63% aveau aceste celule.

Spermatozoizii (stim deja ca sunt celule vii) care raman se adapostesc in corpul femeii. Chiar si cei care ajung in cavitatea bucala pot ramane in corp.

Ai grija cu cine alegi sa faci dragoste!

Acestia traverseaza canalul nazal, ajung in urechea interna apoi in spatele ochilor, in fluxul sanguin si apoi in creier si coloana vertebrala.

Inca nu inteleg daca asta este ceva negativ sau doar ceva ce nu stiam pana acum. Ma gandesc ca din moment ce nu influenteaza ADN-ul nostru nu ar trebui sa avem motive de ingrijorare.

ADN-ul este amprenta genetica pe care o mostenim inca din burtica mamei. Se regaseste in fiecare celula a corpulu nostru si ne face unici.

Practic, cred ca de abia acum putem intelege de ce uneori copiii nostri nu seamana doar cu tatal. Scuza ca mama s-a gandit la fratele sotului in timpul sarcinii sau nasterii nu mai este credibila/plauzibila.

sursa imaginii: http://bit.ly/2yeQij4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.