caldura

Alegerea locului potrivit pentru un foraj

Intenția noastră cu aceast articol este de a răspunde la câteva întrebări pe care oamenii trebui să le știe despre forarea unui put.

Tema exercițiului, este în aventura și anticiparea “Cât de adânc?” Și “Cât de multă apă?”. Într-un fel are aceeași emoție ca și forarea petrolului, cu excepția faptului că găsești ceva mai bun, apă prețioasă.

Experiența de a avea un put de apa bine forat este una care uimeste aproape fiecare proprietar.

Majoritatea oamenilor sunt obișnuiți să roteasca doar un robinet pentru a obține o apă de baut.

Procesul prin care se găsește apa nu este chiar atât de ușor. Există mult mai multă apă care călătorește și curge prin roca de bază și supraîncărcare decât curge liber în miile de râuri care acopera suprafața planetei noastre.

Stratul de roci de apă, nisipul și pietrișul sunt denumiți tehnic acvifere. Proiectul de foraj al puțului de foraj este de a fora o gaură în suprafața pământului și de a extrage o cantitate adecvată de apă din acvifer.

Adâncimea unui puț poate fi între 15-150 metri. Adâncimea medie este, de obicei, între 50 până la 75 de metri.

Proprietarii de case care cauta pe internet, după ce studiul a fost facut si putul forat în curtea lor, văd puține dovezi despre munca grea și energia care a trecut în forarea puțului.

Singurul lucru rămas de văzut este o înălțime de 2 metri de țeavă și un capac înconjurat de pietriș și niște butași de rocă. Instalatorii de pompe sunt în continuare pe scena pentru a vă conecta noul sistem de pompe

Apa se găsește aproape peste tot în această parte a lumii. Acviferele trec prin sau în apropiere, la fiecare centimetru de sol.

În Ontario, cea mai mare preocupare este în distanțele de localizare de la sistemele septice; un puț trebuie amplasat la minimum 50 de metri de sistemul septic.

Fiecare jurisdicție de mediu are criterii diferite pentru plasarea unei puțuri în canalizare. De asemenea, puțurile nu trebuie să fie amplasate în fluxurile de scurgere și nici în alte zone de curgere a apei, cum ar fi iazurile și șanțurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.