pasiune pentru burgeri

Am fost la #BurgerFest si mi-a placut!

In curand se implinesc trei ani de cand imi plac la nebunie burgerii. Chiar daca nu ii consum prea des si nici in cantitati industriale, sunt in topul preferintelor culinare.

Stiu exact data pentru ca era inceputul lunii iunie, in anul 2014, iar celebrul film “Chef” a lui Jon Favreau (el a fost director, scriitor si a jucat si rolul principal) mi-a deschis “apetitul” pentru acest gen de mancare.

De atunci si pana astazi in capitala au aparut foarte multe restaurante, furgonete, fast casual restaurante, specializate in servirea celor mai buni burgeri.

Unele au evoluat de-a lungul anilor, altele au fost date uitarii, cert este ca intre 19 si 21 mai, adica weekendul care a trecut, cei din Bucuresti au putut gusta cei mai buni burgeri ai momentului.

Pe strada Barbu Vacarescu la Verde Stop Arena, langa Planeta Ham Ham, a avut loc aceasta “sarbatoare” (#BurgerFest). A picat foarte bine pentru ca Duminica a fost si zi de sarbatoare (Sfintii Constantin si Elena), asa ca … lume multa.

Pentru ca evenimentul a fost Pet Friendly, am decis sa mergem si noi, alaturi de cativa prieteni pasionati de mancarea gustoasa (nu neaparat si sanatoasa).

Cu toate ca ma asteptam sa nu ne placa, pentru ca de obicei nu tolerez prea bine evenimentele de genul acesta, a fost o experienta interesanta.

Am stat afara, a fost destul de cald, Axel a socializat cu o multime de catei ceea ce nu poate fi decat bine pentru el. Noi am mancat, am socializat si noi la randul nostru, per total a fost o iesire placuta.

Nu a fost nici prea mare aglomeratie la intrare, cel putin cand am fost noi nu am fost nevoiti sa “lesinam” la coada pentru a ne cumpara biletele. Daca o sa mai fie astfel de evenimente in care sa putem merge si cu animalutul din dotare, o vom face cu mare drag.

sursa imaginii: imdb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.