imprimanta

Am nevoie de o imprimantă all-in-one pentru mica mea afacere

Daca decideti sa achizitionati o imprimanta laser sau cu jet de cerneala si va gândiți la un echipament all-in-one, luați în considerare nevoile afacerii dvs.

Dacă sunteți in cautare doar după anumite funcții, este posibil să nu aveți nevoie de o imprimantă multifuncțională color Kyocera. Dacă doriți un echipament all-in-one, cu toate acestea, cel mai bine este să găsiți unul care are doar functiile necesare.

Imprimantele all-in-one, în ciuda numelui, nu includ întotdeauna toate caracteristicile posibile.

Pe lângă imprimare, copiere și scanare, de obicei apar ca standard cu o imprimantă all-in-one, dar pot avea și funcții precum primire si trimitere de fax-uri, software pentru organizarea fotografiilor, software pentru recunoașterea optică a caracterelor .

Dacă una sau mai multe dintre aceste caracteristici vor fi utile pentru afacerea dvs., probabil că merită să cumpărați o imprimantă all-in-one în loc de unități separate.

Multe imprimante din zilele noastre au caracteristicile de bază all-in-one, dar dacă altele vor aduce o mare importanță afacerii dvs., luați în considerare faptul că in timp faceți o economie, chiar daca pretul de achizitie este mai mare.

Ca parte a round-upului nostru, am inclus câteva sugestii pentru cea mai bună imprimantă all-in-one pentru întreprinderile mici. Înainte de a sări și de a cumpăra o imprimantă, există trei lucruri pe care trebuie să le țineți cont:

Gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie de afacerea dvs. și evitati caracteristici inutile. Luați în considerare costurile de întreținere și funcționare.

Gândiți-vă pe termen lung – nevoile dvs. de imprimare se vor schimba în următorii câțiva ani, iar imprimanta pe care o cumpărați va continua să le satisfacă?

– Întotdeauna trebuie să tipăriți? Ar putea exista lucruri pe care le puteți face electronic pentru a reduce pierderile

Un aspect important daca va ganditi la imprimantele laser reprezinta alegerea unei imprimante color, spectaculoasa din punct de vedere tehnologic insa cu costuri de operare mult mai mari decat ale uunei imprimante laser alb-negru.

Odată ce ați luat în considerare aceste, ar trebui să aveți o idee mult mai bună despre ce imprimanta este cea potrivită pentru afacerea dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.