snatched movie logo

Am reusit sa vad filmul Snatched

Scriam anul trecut despre faptul ca ma numar printre fanii lui Amy Schumer. Ca si comediant are propriul farmec, chiar daca foarte multe persoane incearca sa ii puna in umbra originalitatea.

Sa fim seriosi, cine mai poate sa fie “original” atunci cand fiecare subiect a fost “dezbatut” in nenumarate randuri si in felul acesta orice vei “zice” a mai fost deja “rostit”.

Asteptam cu nerabdare filmul Snatched, iar in decembrie cand scriam despre asta mi-am promis sa il vad inca din avanpremiera.

Atunci cand amani prea mult poti fi dezamagit de rezultatul final

Dar, dupa cum stim deja, “socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa”. Si uite asa, din luna Mai si pana astazi nu am reusit sa vad filmul, cu toate ca am avut repetate rezervari.

Intr-un final am abandonat ideea pentru ca auzisem deja prea multe persoane plangandu-se si nu am vrut sa ma enervez.

A trecut suficient timp si aseara imi zice una bucata iubit sa ne uitam la Snatched. Pentru ca inca mai aveam putina energie si pentru ca era comedie, am decis sa ii acord o sansa.

Am adormit din pacate tocmai in toiul rapirii si de abia astazi am reusit sa-l vad pana la final.

Poate actoria nu e pentru fiecare comediant

Ideea filmului are potential, povestea sa zicem ca e destul de interesanta, caracterele create pot fi si ele considerate bune, glume sunt, dar per total este slab filmul, din pacate.

Nu stiu exact cu ce au gresit, nu sunt critic de filme, dar unele secvente sunt prea trase de “coada”, prea prost filmate si uite asa nu a iesit tocmai pe gustul meu.

Nota acordata pe imdb este mica (3,6), dar am observat ca macar bugetul l-a facut, chiar si un mic “profit”.

Probabil sunt dezamagita si pentru ca am avut asteptari foarte mari, iar din trailer parea … wow.

sursa imaginii: imdb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.