haideti sa dansam

Am uitat sa dansam si sa fim fericiti, e atat de simplu!

Dansam prea putin si asta este un motiv serios de ingrijorare. Daca ati fost in ultimul timp intr-un club, probabil ati observat ca doar animatorii danseaza.

Se mai gaseste pe ici-colo cate un “caz pierdut” care incearca sa tina ritmul. Dar, in mare parte, cei care danseaza o fac doar cand sunt sub influenta alcoolului. Si atunci mai mult e o lupta sa stea in picioare.

Cand eram eu in tinerete si frecventam cluburile, dansam. Transpiram toata noaptea, dar nu ne opream. Nu aveam masa, de obicei de abia aveam un loc in care sa ne punem bautura. Dar nu ne interesa asta. Noi eram acolo sa dansam.

In perioadele de dinainte “tineretii” mele, mama, bunica si chiar strabunica dansau si ele. La tara horele erau evenimentele in care tot satul venea si juca. Si se juca, nu gluma. Exercitiile cardio sunt “apa de ploaie” pe langa o “hora”.

Oamenii dansau, jucau si se simteau bine de fiecare data cand auzeau muzica. Era o modalitate perfecta pentru socializare si pentru a te simti bine.

Haideti sa nu uitam sa dansam!

De ce am pierdut acest aspect. Nu contest faptul ca si in zilele noastre exista foarte multi dansatori, dar mai mult profesionisti.

Ne uitam pe youtube la dansuri senzuale, dar practicate de oameni care traiesc din asta sau sunt pasionati de asta.

Vedem atat de rar, in jurul nostru, prieteni sau cunostinte care sa danseze. De ce ne e frica sa ne exprimam.

Ne e frica sa nu fim penibili, cand dansul nu inseamna decat exprimarea unor sentimente, pe ritm de muzica (sau nu). Nu este despre cine e mai bun si cine rezista mai mult. E strict despre ceea ce simti.

Daca intelegeti ce vreau sa transmit, va recomand sa puneti melodia preferata si sa dansati. Acum, de ce nu! O sa va simtiti mult mai bine si o sa scapati cel putin de cateva frustrari.

sursa imaginii: http://bit.ly/2CNjtwG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.