cana de cafea

Amintirea unei cesti de cafea

Aproape de fiecare data cand simt mirosul de cafea proaspat facuta imi amintesc de copilarie, de casa parinteasca.

In fiecare dimineata maica-mea isi macina cafeaua cu rasnita si isi facea in ibric o cafea neagra, ca taciunele (carbunele).

Placerea mea era sa stau langa ea si sa simt cum mirosul imi “gadila” simturile. O amintire de acest gen te ajuta de fiecare data cand ai nevoie de un “reazam” in viata.

Probabil datorita acestei experiente am devenit si o persoana matinala. Era cea mai frumoasa parte a zilei, doar noi doua, povestind cate-n luna si-n stele.

Alege o cafea de calitate daca vrei sa traiesti o experienta unica

Am inceput foarte tarziu sa beau cafea, prin facultate. Lipsa noptilor dormite din sesiune m-a facut sa invat ca o cafea face minuni pentru un creier si corp extenuat.

Si astfel, treptat, an de an, am inceput sa devin consumatoare de cafea.

Nu am mostenit pasiunea mamei pentru cafelele tari, scurte, fara zahar sau lapte. Mie-mi plac cafelele aromate, cu gust deosebit, cu miere si lapte din belsug.

Am incercat foarte multe sortimente de-a lungul anilor, in topul preferintelor ramanand italienii si ale lor cafea Lavazza. Ca sa ajungi sa atingi calitatea absoluta in prelucrarea boabelor de cafea trebuie sa ai experienta in acest domeniu.

Cei de la Lavazza au acumulat peste 100 de ani de experienta, devenind un brand consacrat la nivel mondial.

Fie ca este preparata la filtru, fie ca este expresso, fie ca o bei acasa, la birou sau in oras, gustul unei cafele de calitate va ramane acelasi.

Suntem diferiti, dar alegem cu totii gustul desavarsit!

Prea multe persoane aleg o cafea de proasta calitate motivand partea financiara, dar uitand ca in acest fel se indeparteaza de gustul real si de calitatea superioara.

Nu trebuie sa bei un litru de cafea pe zi daca ai ales in mod inteligent una de calitate.

Fiecare tara din lume are propriile preferinte in ceea ce priveste tipul de cafea si gradul de prajire, la fel cum difera si orele la care este bauta in mod frecvent cafeaua.

Cu toate ca suntem diferiti, cu totii apreciem o cafea de calitate, motiv care ne face sa gandim la fel din acest punct de vedere.

Ce inseamna pentru voi o ceasca de cafea si ce amintiri frumoase aveti in acest sens?

sursa imaginii: http://bit.ly/2hf30Hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.