apple watch

Apple Watch: despre cum un ceas inteligent schimba vieti

In urma cu mai bine de un an scriam despre Apple Watch. Mai exact, despre cum acest ceas inteligent mi-a schimbat viata.

Nu am ajuns sa folosesc dispozitivele produse de Apple doar asa din impuls, “ca sa-mi vada dusmanii valoarea” (scuze, nu puteam sa ma abtin).

Am folosit ani la rand sistemele de operare oferite de Samsung si Nokia (Android, Bada) si nu am fost multumita.

Parca iOs e facut pentru mine, simplu, intuitiv, rezistent. Sunt zapacita de felul meu, iar faptul ca e totul aranjat frumos si simplu de utilizat ma incanta.

Daca aveti OCD va ajuta foarte mult sa folositi produsele Apple, pentru ca fiecare nou dispozitiv o sa arate ca si cel vechi. Win-win situation.

Prima generatie de Apple Watch

Am folosit Apple Watch prima serie sau generatie, adus tocmai din SUA de catre un prieten.

Il comandase A., avea 42 de mm, era ceva cam mare pentru mana mea, dar, dupa cum am scris si in acest articol, imi plac ceasurile “de baieti”.

Intre timp, la inceputul acestui an, dupa cateva luni “de facut foamea”, am reusit sa vand acest ceas si sa-mi iau ultima generatie. Am decis ca il iau pe cel pentru femei, adica de 38 mm.

In urma cu o luna si ceva l-am scapat pe gresie in baie si a picat fix cu ecranul. La scurt timp dupa ce decisesem ca: “sa il port in husa e o prostie, arata mult mai bine fara”.

Si dupa cum bine stim, prostia se plateste.

Cum e fara ceasul inteligent? Groaznic!

Scriu acest articol pentru ca am o luna fara ceas si ii simt lipsa tot mai mult.

Nu credeam ca voi fi atat de afectata. Am impresia ca m-am ingrasat, ma uit chiar si acum de cel putin 2 ori pe zi la mana. Nici nu mi-a disparut complet urma de bronz.

Garantia nu-mi acopera spargerea, asa ca pana cand il voi repara mai dureaza ceva.

Dar, sfatul meu este, daca aveti ocazia si curiozitatea, incercati-l! Pentru mine a fost ceva ce mi-a schimbat viata in bine.

Unora chiar le salveaza viata, cautati pe google, sunt multe cazuri despre persoane care erau la un pas de moarte, dar au fost salvati datorita functiilor oferite de acest ceas inteligent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.