viata dupa moarte

Ar fi frumos sa existe viata dupa moarte!

Cand cineva drag noua moare (sau trece in nefiinta), conform celor mai multe credinte, sufletul sau spiritul lui ramane alaturi de noi.

Fie o anumita perioada pana cand isi gaseste linistea, fie pana cand ajunge la Creator, fie pana cand se aliniaza astrele.

Nu exista viata dupa moarte!

Indiferent de religie sau credinta sau mentalitate, cei mai multi dintre noi ne consolam cu aceasta idee. Si nu este nimic gresit in asta. Chiar si din punct de vedere psihologic.

In acest fel avem timp sa ne pregatim pentru acceptarea ideii ca acea persoana nu va mai fi niciodata in viata noastra.

In acest fel poate reusim sa ne luam ramas bun sau sa incercam sa indreptam greselile facute.

Unii oameni de stiinta incearca sa ne demonstreze ca aceasta idee nu este reala. Adica, dupa ce murim nu mai ramane nimic in constiinta noastra care ar putea “dainui” dupa moarte.

Informatiile stocate in creierul nostru, amintirile, nu vor mai exista din momentul in care murim. Suntem formati din particule, energie, atomi, electroni, cum vreti voi.

Ar fi bine sa ne traim cat mai fericiti viata! E singura pe care o avem!

Dupa ce murim daca in creierul nostru “constiinta” ar ramane activa, ar trebui as existe o miscare, o schimbare a campurilor acestor particule electronice, protonice. Ceea ce nu se intampla.

Nici chiar particulele noastre nu au “fantome”.

Ar fi mult mai simplu sa ne explicam ca moartea este doar un prag spre o existenta mai buna. Ar fi alinarea perfecta pentru o viata care nu a fost “miloasa” cu noi.

Cu toate acestea trebuie sa fim cat putem mai bine ancorati in realitate. Trebuie sa ne cunoastem limitele si in acelasi timp sa incercam sa le depasim, de fiecare data cand putem.

Nu este nimic gresit in a adopta o gandire pozitiva si increderea ca viata este frumoasa, asa cum este!

sursa imaginii: http://bit.ly/2AC8y7B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.