relatie

Astazi este despre iubire, din nou! Pentru ca inca iubesc, mult!

Astazi este ziua celei mai importante persoane din viata mea. Cred ca si-a castigat deja aceasta titulatura. Motiv pentru care, astazi este despre iubire.

Un sentiment care este tot mai putin apreciat, cautat si gasit, in zilele noastre. Si nu numai. Chiar daca, din punctul meu de vedere, este unul din cele mai “pure” sentimente simtite de o fiinta umana.

Iubire: un sentiment rar

Mai scriam eu ca nu ne place sa sarbatorim zilele de nastere. Nu stiu exact cand s-a format in creierul meu aceasta “repulsie” si nici “de ce”. Cert este ca simt asa cumva, o falsitate in jurul intregului eveniment si as vrea sa o evit.

Cu toate astea, azi noapte la 00:20 cand mi-am amintit ca e ziua lui A. cu lacrimi in ochi ii cantam “La multi ani!”. Cu o lumanare aprinsa in mana (una de la Primark pe care am mai folosit-o in repetate randuri).

Toata adolescenta si copilaria mi-am dorit dragoste adevarata, ca-n povesti. Sau mai exact ca si-n imaginatia mea care folosea povestile si realitatea ca si “materie prima”.

Norocul meu a fost ca in copilarie am avut modele de iubire adevarata in jur. Iar acest sentiment a avut timp si cadru sa infloreasca puternic in mintea mea.

Iubeste 100%

Nu am multi oameni dragi alaturi. Cu adevarat dragi mie. Pentru ca nu ma pot dedica 100% mai multor persoane. Iar eu nu stiu sa ma dedic decat in procent maxim. Parca altfel nu are niciun farmec.

Sunt constienta ca din acest motiv sufar enorm cand ii pierd pe cei care sunt importanti in viata mea. Am suferit deja si o voi face in continuare. Dar asta este ceea ce sunt si ceea ce ma reprezinta.

Sa revin la sarbatoritul meu. Ca e totul pentru mine stie deja. Ca vreau sa fie totul si in continuare, banuieste deja.

Urarea mea nu este pentru A., ci pentru voi … nu va fie frica sa iubiti, 100%!

sursa imaginii: https://bit.ly/2vhw0Hk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.