happyy

Bancuri cu Bula

Recent, am fost intrebata ce fac ca sa ma binedispun atunci cand sunt “intr-o pasa proasta”. Am ezitat cand am raspuns, deoarece sunt foarte multe lucruri care imi “ridica” moralul si care ma ajuta sa imi redobandesc zambetul pe buze. Insa, trebuie sa recunosc ca, inca din copilarie, de fiecare data cand sunt trista, citesc bancuri.

Chiar daca, probabil, in zilele noastre nu mai este “cool” sa stii foarte multe bancuri, chiar daca poate nu esti la fel de interesanta cand in anumite situatii zici: “Pai si Bula cand a mers la…”, eu o sa raman in continuare un suporter infocat al acestor mijloace puerile de amuzament. Exista foarte multe tipuri de bancuri care imi plac si pe care le citesc sau recitesc cu placere de fiecare data, insa categoria bancuri cu bula va ramane in topul preferintelor mele.

Nu pot sa “spun” care este bancul meu preferat din aceasta categorie (deoarece sunt foarte multe), asa ca va voi impartasi primul care imi vine acum in minte, si anume:

“La scoala elevii au primit tema sa scrie o compunere cu titlul “Daca as fi miliardar”. Toti scriu, numai Bula nu scrie.
– De ce nu scrii? este intrebat Bula de catre doamna profesoara. Bula foarte calm, raspunde:
– Imi astept secretara!”

Voi ce bancuri stiti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.