“Barbados” este extenuata

Cu totii stim ca a fi vedeta nu este deloc un lucru usor deoarece sunt foarte multe asteptari si milioane de oameni sunt cu ochii pe tine, acesta este si motivul pentru care stresul si agitatia distrug echilibrul natural. In ultima perioada Rihanna s-a “relansat”, atat din punct de vedere profesional cat si personal, dar din pacate acest aspect a dus la aparitia unor anumite probleme in ceea ce priveste sanatatea divei.

Barbados este extenuata
Riri in spitalchris brown si rihanna

Familia sustine ca echipa care se ocupa de promovarea acesteia o solicita (aceasta munceste 13 ore pe zi), apropiatii sustin ca incercarea de impacare cu Chris Brown (nereusita) a epuizat-o foarte mult psihic. Alte guri rele sustin ca alimentatia necorespunzatoare si efortul fizic sustinut ar fi cauzat problemele de sanatate si nu in ultimul rand noptile de distractie combinate cu alcool si tutun.

Rihanna 2012
Riri in 2012
Frumusetea din Barbados

Oricare ar fi motivul acestei deshidratari sau extenuari, cu siguranta acest semnal de alarma o sa ii dea de gandit divei din Barbados, nu am vrea totusi sa pierdem frumusetea sexy si nici melodiile atat de cautate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.