Barbie s-a “rebranduit”

Stim deja ca Barbie a fost lansata in anul 1959 (aici puteti vizualiza pe scurt evolutia papusii de-a lungul timpului) si cu siguranta am avut cel putin o astfel de papusa alaturi in anii copilariei (si nu numai).

Mai stim ca de-a lungul anilor aceasta papusa a tinut pasul cu moda, cu evolutia societatii. Probabil nu ar trebui sa ne mire noua generatie de papusi cunoscuta sub numele de “The 2016 Barbie Fashionistas Collection” (intregul proiect se numeste “Project Dawn” adica “Proiectul Zori de Zi”).

Noile modele de papusi lansate au “suferit” o transformare majora atat in ceea ce priveste machiajul, coafura, hainele, cat si forma corpului.

Incepand cu data de 28 ianuarie anul curent papusile Barbie vor incerca sa fie mai “atragatoare” tocmai prin faptul ca incep sa fie mai “naturale”.

barbie original

Barbie Original

De acum inainte ne putem alege o papusa Barbie “tall”, “petite” sau “curvy”, putem sa ne alege culori diferite ale pielii, parului sau o textura aparte.

barbie curvy

Barbie Curvy

Mattel Inc stie cum sa se mentina pe piata, probabil a realizat ca lumea s-a cam “plictisit” deja de formele perfecte, extrem de greu de obtinut, ale papusii Barbie de pana acum.

Societatea este in permanenta schimbare, iar aceste noi tipuri de corp pe care papusa Barbie le-a dobandit nu fac decat sa ne ofere mai multa incredere in faptul ca si copiii copiilor nostri isi vor petrece copilaria alaturi de ea.

barbie petite

Barbie Petite

Ca si o concluzie, noile papusi se regasesc sub 4 forme diferite de corp (cele trei noi plus originalul), 7 tonuri ale pielii, 22 culori ale ochilor, 24 de coafuri si o multime de haine in trend (printre care vom regasi si colaborarea cu Moschino). Cu aproximatie 29 de papusi diferite.

De acum inainte fetitele isi vor putea “croi” povesti noi folosind o gama variata de papusi, o gama de papusi care ne vor impresiona prin frumusetea si unicitatea lor.

barbie tall

Barbie Tall

O veste cel putin bucuratoare pe care o primim acum la inceput de an, eu cu siguranta voi cauta noile papusi prin magazine (cel putin pentru a-mi “clati ochii” sau … ?).

Ce parere aveti?

2 thoughts on “Barbie s-a “rebranduit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.