anvelope auto de sezon1

Brandul Goodyear

Goodyear include un mare portofoliu de mărci: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava și Debica, oferind produse care acoperă toate nevoile pieței și ale clienților.

Compania continuă să stabilească noi standarde în dezvoltarea tehnologiilor inovatoare pentru anvelope.

Oferta de produse oferă consumatorilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse de înaltă calitate, dezvoltate pentru a se potrivi nevoilor lor specifice.

Fiecare brand are valoare pentru o anumita categorie de consumatori. Multe dintre modelele grupului intra in echiparea de seria a vehiculelor noi

Fabricile Goodyear sunt prezente pe intreg mapamondul, asigurand si in Romania un numar mare de locuri de munca.

Goodyear

Marca Goodyear este una dintre mărcile premium deținute de Goodyear EMEA . Ea își construiește reputația de lungă durată în ceea ce privește caracteristicile sale de inovare, siguranță și performanță.

Marca este, de asemenea, un lider in performanta impotriva parametrilor europeni de etichetare a anvelopei si o alegere importanta pentru producatorii auto europeni, inclusiv Mercedes-Benz, BMW, Renault, Fiat si Land Rover.

Dunlop

Dunlop este una dintre cele mai mari mărci de anvelope de înaltă performanță din lume, cu un impresionant record de succese sportive cu motor.

Experiența de curse a Dunlop este forța motrice din spatele filozofiei sale de dezvoltare a produselor “de la șosele la șosea”, ceea ce conduce la tehnologii inovatoare pentru anvelopele concepute pentru motoarele de zi cu zi.

Fulda

Fulda, una dintre cele mai importante mărci de pneuri din Germania, oferă o gamă completă de produse de înaltă calitate, care oferă performanțe sigure, de lungă durată și valoare remarcabilă pentru o gamă largă de aplicații, de la autoturisme la anvelope pentru camioane și vehicule agricole.

Sava

Calitatea cauciucului Sava vine la un preț rezonabil, cu performanțe bune ale pneurilor. Asta vă oferă siguranța că ați făcut o achiziție economie de costuri cu liniște.

Dębica

Dębica oferă o gamă largă de anvelope pentru autoturisme care sunt concepute pentru o manevrabilitate și o economie stabilă.

Dębica produce, de asemenea, anvelope pentru vehicule comerciale, inclusiv anvelope pentru camioane, anvelope de teren, pneuri pentru mașini agricole, precum și alte produse din industria pneurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.