Bretoane de primavara

Mereu la moda si reinventat in functie de tendinte, bretonul ramane in topul preferintelor atunci cand simti nevoia unei schimbari. Trebuie insa sa fi atenta atunci cand te decizi sa faci acest pas, deoarece odata taiat el nu va creste peste noapte. Documenteaza-te inainte de a te deplasa catre stilist, tipul de par, forma fetei si trasaturile vor fi cele care vor inclina balanta tunsorii.

 

breton ultra scurt

In cadrul prezentarilor Casei Versace apare bretonul ultra-scurt, perfect intins si cu o lungime pana la mijlocul fruntii. Potrivit celor care au fata ovala, pune in evidenta ochii, asadar se recomanda un machiaj care sa iti accentueze privirea. Ar trebui sa fie evitat daca parul are tendinte de ondulare deoarece el trebuie sa fie perfect intins.

 

 

breton filatPrezentarile Iceberg ne prezinta bretonul filat, recomandat pentru toate tipurile de fata. Este usor de intretinut deoarece nu trebuie sa fie perfect intins sau taiat cu regularitate. Fetele care au formatul fetei patrat, putin mai masculin, sau ascutit sunt avantajate deacest breton deoarece le ofera blandete si le “indulceste” trasaturile.

 

breton asimetric

 

Bretonul asimetric este cel pe care prezentarile oferite de Berardi il promoveaza. Acesta este drept, pana la sprancene fiind primul nivel iar al doilea pana la ochi, astfel iti va incadra perfect privirea. Cele mai avantajate de acest tip de breton sunt fetele care au forma fetei rotunda sau ovala.

 

 

breton ultra lungIar casa Marni a optat pentru un breton ultra-lung in cadrul prezentarilor de pe podium. Asadar o fata patrata sau ovala va fi avantajata de acest tip de breton, totusi daca fruntea ta este prea mica sau fata prea rotunda nu adopta acest tip de breton. Usor de intretinut dar putin mai dificil de purtat, mai ales daca ai un stil de viata activ.

 

Alege cu intelepciune, bretonul trebuie sa se potriveasca in primul rand personalitatii tale. Nu trebuie sa optezi pentru ceva ce este la moda daca nu simti ca te reprezinta. O tunsoare corect aleasa iti poate schimba trasaturile fetei, iti poate ascunde anumite defecte si iti poate scoate in evidenta doar frumusetea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.