Bucuria piticului!

Daca imi amintesc bine eram prin clasa a VI-a cand, dupa lungi asteptari, mi-am achizitionat si eu o pereche de papuci “bucuria piticului” (pe banii parintilor, bineinteles!). Pentru toti cei care nu sunt familiarizati cu aceasta denumire “sofisticata”, papucii mentionati anterior aveau talpa ortopedica si erau destul de inalti, erau niste bocanci negri din piele (sau ceva imitatie de Turcia – pe atunci asa era la moda). Cred ca atunci cand vorbesc la trecut este gresit, cu siguranta daca o sa caut in podul bunicii ii voi gasi “depozitati” intr-un sac de rafie alaturi de alte perechi demne sa ma binedispuna atunci cand va fi nevoie.

Chiar daca au trecut anii, chiar daca moda s-a mai schimbat si reinventat de foarte multe ori astfel incat sa tina cont de tendintele si dorintele actualei societati, pantofii cu talpa ortopedica au continuat sa incante privirile si sufletele femeilor. Personal, ma numar printre cele care adora acesti pantofi, fiind alegerea ideala aproape pentru oricare situatie. Daca mai pun la socoteala si faptul ca inaltimea mea nu este deloc una spectaculoasa, atunci cu siguranta veti intelege “slabiciunea” mea pentru acest subiect.

De foarte multe ori ne dorim sa fim elegante fara sa ne rupem gleznele, fara sa stam cu degetele de la picioare ca intr-o “presa”, fara sa ne chinuim prea mult. In aceste situatii pantofii cu talpa ortopedica sunt solutia salvatoare, pastrandu-ne confortul si feminitatea. Probabil ati observat deja ca sneakersi dama au luat cu asalt trotuarele, fiind intalniti in cele mai traznite si sofisticate combinatii. Indiferent de gusturi, femeile isi pot gasi incaltamintea mult dorita atunci cand au nevoie de ea, trebuie doar sa caute cu atentie si sa aiba putina rabdare.

Daca tot am deschis acest subiect as vrea sa impartasesc aici o dorinta ascunsa: chiar daca nu mai este la moda sa ne asortam pantofii, poseta si cureaua, incercati sa tineti cont totusi cat de cat de combinatiile placute ochiului, atat ca si culoare, cat si ca si textura. Voi ce pantofi preferati si de ce? Care sunt experientele voastre placute sau mai putin placute in legatura cu acest subiect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.