pirelli2017

Calendarul Pirelli pentru anul 2017

A inceput “luna cadourilor”, “de Craciun fii mai bun”, a inceput nebunia si farmecul sarbatorilor de iarna. Cu toate acestea eu ma simt de parca as fi in luna Martie, “luna femeilor”.

Ma gandesc non-stop la noi, femeile, la toate ideile preconcepute care s-au “nascut” si se vor “naste” in continuare, in numele nostru.

Am tot scris ca un singur om nu poate schimba lumea. Am tot scris ca nici nu imi doresc asta. Dar se pare ca de fapt ma gandesc destul de mult si as vrea sa schimb ceva. Din pacate nu fac nimic!

V-am scris in ultimul articol despre frumoasa Iskra Lawrence si ii apreciam incercarea de a transmite mesaje pozitive despre cat de important este sa ne iubim, asa cum suntem.

O sa continui in aceasta directie si astazi o sa postez un mic filmulet de la sedinta foto pentru Calendarul Pirelli pentru anul 2017.

Din anul 1963 in Calendarul Pirelli apar an de an cele mai frumoase femei din cinematografie, si nu numai.

Pentru ei, este probabil una dintre cele mai bune metode de a-si face reclama. Pentru mine, este o modalitate de a multumi celor care vad frumusetea in fiecare femeie in parte.

Peter Lindbergh este deja un fotograf care si-a castigat renumele prin multa munca. Cu siguranta acesta stie sa puna in valoare fiecare trasatura, stie sa puna in valoare femeia.

Pentru calendarul de anul viitor, 2017, au fost alese 15 femei extrem de frumoase si de … diferite.

Cred ca fiecare in parte reprezinta un tipar de frumusete, cu perfectiuni si imperfectiuni. Sau am putea scrie: cu bune si rele.

Surpriza acestui calendar va fi aparitia unei femei care nu este vedeta, ci o simpla profesoara din Moscova, pe care fotograful a cunoscut-o si a carei aparitie va reprezenta “punctul culminant”.

Urmariti si varianta extinsa a filmarii!

De abia astept sa vad calendarul pentru anul 2017. Voi ce parere aveti?

sursa imaginii: printscreen youtube.com

One thought on “Calendarul Pirelli pentru anul 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.