facebook sarbatoreste harry potter

Cand au trecut 20 de ani!?

Astazi Facebook a sarbatorit seria Harry Potter lansata de catre talentata scriitoare britanica J.K. Rowling, in urma cu 20 de ani (1997!). Poate va intrebati cum?!

Cea mai utilizata retea de socializare a implementat efecte speciale care au legatura cu romanul fantastic (si mai apoi filmele aferente).

De fiecare data cand veti scrie in postari Harry Potter sau veti aminti de clanuri, veti observa efecte speciale care va vor incanta vizual.

Pe mine ma intristeaza oarecum acest eveniment pentru ca realizez cat sunt de batrana.

Au trecut 20 de ani de cand a fost lansat Harry Potter

Eram in clasa a IX-a cand am citit pentru prima data “Harry Potter si Piatra Filozofala” si nu pot sa concep faptul ca a trecut atat de repede timpul. Daca aveam atunci un copil (prin clasa a XII-a ca sa fie si legal), acum aproape isi facea buletinul.

Lasand gluma la o parte, apreciez munca depusa de Rowling la acest roman de succes (britanica este si cea mai bogata scriitoare din istorie). Nu am reusit sa citesc toate cartile si nici sa urmaresc toate filmele (ecranizate de catre Warner Bros), dar mi-au placut! In mod special cartile!

In alta ordine de idei, daca cumva va era frica sa nu aveti instalata aplicatia Facebook pentru ca diverse persoane va pot urmari, stati linistiti!

CIA ne poate intra in calculator si daca nu avem internet

Conform Wikileaks, CIA se poate “infiltra” chiar si PC-urile care nu sunt conectate la internet, folosindu-se de diferite “vulnerabilitati” ale Windows-ului.

Si uite ca cei de la Microsoft recomanda clientilor sa-si instaleze Windows 10 (promovandu-l ca fiind cel mai “bun”), cu toate ca a aparut deja online codul sursa al acestuia.

Norocul nostru este ca nu detinem informatii atat de importante care sa intre in atentia unor institutii de o asemenea anvergura.

Cine cu cine mai este intr-o relatie pe Facebook si ce am mai mancat la cina nu mai sunt informatii care sa “stimuleze” inteligenta unora! Zic si eu!

sursa imaginii: http://bit.ly/2sUygRi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *