ulei canepa

Canepa, ulei de canepa, CBD. Tu stii ceva despre toate astea?

Canepa. Planta copilariei. Nu radeti, pe vremea copilariei mele strabunicii traiau datorita acestei plante. Si inca bine.

O foloseau in alimentatie, dar si pentru imbracaminte. Sincer, au trecut atat de multi ani incat am si uitat povestile despre cum se planta si culegea. Dar un simplu search pe Google sigur poate face lumina in acest sens (doar pentru cei interesati).

Pasiunea pentru plante si proprietatile “tamaduitoare” ale acestora isi are cumva radacinile in copilarie. Pentru ca atunci am aflat pentru prima data ce inseamna sa consumi mac in exces si efectele halucinatorii ale anumitor ciuperci.

Din pacate, in ziua de astazi nu mai invatam nimic despre acest subiect si este trist. Cei crescuti in mediul urban de abia vor putea sa faca diferenta dintre grau si secara. Are si evolutia partile ei negative.

Prin liceu am avut prima experienta si am invatat pentru prima data ce inseamna drogurile. Interzise pe teritoriul tarii noastre si cu toate acestea atat de multe persoane dependente.

Tot ce trebuie sa stii despre uleiul de canepa

Cand realizezi ce inseamna o dependenta si ce boala grea este, ajungi sa iti doresti sa stii mai multe. Si pentru ca am invatat cate ceva, vreau astazi sa va explic cateva detalii despre canepa.

Am observat ca multe persoane intra in panica cand aud de uleiul de canepa sau CBD, de exemplu. Va recomand uleiuldecanepa.com pentru informatii utile.

Despre cabanis stim ca este folosit inca din timpuri stravechi, multe popoare facand referire la acesta ca fiind “planta sacra”. Viziunile, transele, previziunile, vindecarile miraculoase, toate erau in stransa legatura cu aceasta planta.

Exista mai multe tipuri de canabis, cele mai cunoscute fiind indica (care da relaxare) si sativa (energie).

Din canabis, substanta psihoactiva THC (cea care iti da starea de high) e interzisa prin lege (e in categorie cu heroina si cocaina, pare-mi-se).

In conformitate cu legile si reglementarile Uniunii Europene. concentratia de THC poate sa fie de maxim 0,2%, asta inseamna canabisul sativa.

Mai multe informatii utile …

Din partile acestei plante poate fi produs uleiul de seminte de canepa si uleiul CBD.

Primul este obtinut prin presarea semintelor si este folosit in alimentatie (fiind bogat in proteine), dar si pentru corp (puternic hidratant), iar cel de-al doilea este obtinut din frunze si flori si este folosit in scopuri medicinale.

Foarte multe persoane folosesc uleiul CBD (sau canabidiol) pentru dureri, inflamatii, boli precum epilepsie, depresie, cancer, boli intestinale, stres, pentru sistemul imunitar.

Foarte multe tari au permis consumul in scopuri medicinale. Nu sunt neaparat tratate bolile prin aceste tratamente, dar evolutia si trairile pot fi schimbate radical.

Inainte de a judeca un produs doar dupa eticheta, incercati sa invatati ce contine. Ce inseamna. Nu va faceti anumite idei preconcepute doar pentru ca nu intelegeti ceva.

One thought on “Canepa, ulei de canepa, CBD. Tu stii ceva despre toate astea?

  1. o femeie

    Eu consum regulat seminte de canepa. Sunt scumpe dar f. nutritive, cel putin in perioada rece (si de post) simt nevoia sa mananc si ceva gras.
    Mai nou se produce iar in romania, asa ca imi place ideea de a o promova.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.