martisor

Care e cel mai frumos martisor? Cel de care ai nevoie!

Cum alegi cel mai frumos martisor? Il gasesti in magazin? Il cumperi online? Care este solutia salvatoare?!

V-am mai scris parerea mea despre martisoare, de-a lungul anilor. Un gest pe care-l consider fals, pentru ca atrage persoane care n-au nicio legatura cu tine.

Cu toate astea, este ceva cu care suntem atat de obisnuiti, incat parca ne lipseste atunci cand nu-l avem. Nu-i asa?!

Ei bine, de-a lungul anilor am primit si am oferit martisoare urate si frumoase. Anul acesta am primit si am oferit un martisor de care sunt mandra.

Ce martisor am primit? Nu prea cred ca o sa ghiciti!

Am primit un cantar. V-am surprins, cu siguranta. Probabil femeile considera ca A. ma uraste, din motiv ce mi-a oferit “cosmarul” fiecarei siluete.

Ei bine, nu e chiar asa. Imi doream de mult timp acest cantar si am vrut chiar eu sa il achizitionez. Dar, pretul era prea mare, asteptam sa-l iau din China cand intra la reduceri. Si am tot amanat.

Se pare ca A. nu a uitat si a gasit perioada si pretul ok si … gata, surpriza.

Cantarul face parte din viata mea zilnica. Avand probleme cu tiroida si un metabolism lenes (si din cauza dezechilibrului hormonal), tind sa consum aer si sa depun kilograme.

Si nu ma incadrez in categoria femeilor care au probleme cu “glanda” si sunt supraponderale din acest motiv. Pentru ca nu mananc ca si ele.

Cel mai frumos cadou este cel pe care-l oferi pentru ca-ti pasa!

Am o greutate normala, dar trebuie sa nu pierd de sub control sirul kilogramelor. Motiv pentru care, ma cantaresc zilnic.

Actualul cantar este un Zelmer, din plastic, nimic deosebit. Cu toate astea m-a slujit si suportat bine in ultimii 8 ani.

Noul cantar, despre care o sa va scriu peste cateva zile, ca sa fie impresiile la cald, este superior, din toate punctele de vedere.

Cam atat despre cadoul primit. Cel oferit, a fost o donatie pentru cineva care avea nevoie.

Din punctul meu de vedere e unul din cele mai frumoase martisoare pe care le poti oferi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.