micsorarea stomacului

Cat costa operatia pentru micsorarea stomacului?

In cazul in care doriti sa slabiti rapid, aveti oricand la indemana micsorarea stomacului pentru suma de doar 24.600 lei.

Nu fac misto de voi! Atat costa o operatie de genul. Sau cel putin asta este pretul pe care l-am auzit astazi in timp ce sunam pentru o programare la o clinica.

Bineinteles ca la inceput era sa lesin cand am realizat ca pentru a-ti micsora stomacul iti trebuie aproape sase mii de euro.

Probabil pretul difera de la o clinica la alta, probabil poti chiar si sa iti decontezi o parte din costul interventiei chirurgicale prin CNAS, cu toate astea … .

Eu cred ca de banii astia poti manca circa 1000 de shaworme de la Dristor. Nu vreau sa fiu rea, desi asa sunt, dar aceste solutii ar trebui sa fie extreme.

Din pacate si in tara noastra numarul persoanelor care sufera de supraponderabilitate a crescut foarte mult. Tot mai multi copii si adolescenti sunt afectati de efectele negative ale unei alimentatii nesanatoase.

Parintii fie nu au timp, fie nu au bani, fie nu stiu ce inseamna sa mananci sanatos. Toate acestea se reflecta in starea generala de sanatate a tinerilor.

Deja in randul medicilor gastroenterologi este tras un mare semnal de alarma pentru in ultimii ani a crescut numarul tinerilor care au probleme cu sistemul digestiv.

In trecut, auzeam bunicii sau strabunicii doar la batranete plangandu-se de probleme cu stomacul sau colonul. In prezent, majoritatea prietenilor mei au deja probleme de tranzit. Daca nu ma insel 3 din 5 romani sufera de Sindromul Colonului Iritabil, ceea ce e enorm.

Nu contest ca si stresul sau lipsa miscarii sunt factori extrem de importanti in problemele de sanatate si in special in aparitia obezitatii. Dar pana la urma sunt foarte mici sansele sa ajungi o persoana supraponderala daca mananci putin si sanatos.

Exceptie facand persoanele care sufera de anumite boli, dar aceste cazuri sunt foarte rare! De cele mai multe ori ajungi sa fii obez pentru ca mananci mult si asta din pacate este ceva ce tine foarte mult si de psihic.

sursa imaginii: mercola.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.