regrete

Cat de greu este sa traiesti alaturi de frustrari? Foarte!

Cu totii avem diferite frustrari. Cauzate in mare parte de modul sau felul in care gandim. Aceste frustrari ne impiedica uneori sa ne traim viata asa cum dorim.

Sa lupti cu aceste “provocari” nu este deloc usor. Exact ca si in cazul persoanelor supraponderale, de care tot scriam zilele trecute.

Unele persoane ar putea crede ca am o problema cu grasii si poate chiar au dreptate, sunt frustrata. Exista o doza de adevar si nu vreau sa contest asta.

Frustrari: multe si marunte

Sunt frustrata ca exista atat de multi grasi, obezi, cum vreti sa le ziceti. Pentru ca stiu ca si eu as putea fi ca si ei in doar o luna. Maxim.

Si este foarte greu sa nu ajungi asa. Sunt frustrata pentru ca ii inteleg de ce au abandonat aceasta batalie. Si ii inteleg cat e de grea, pentru ca o port zilnic. Cu poftele, cu gandurile mele, de fapt.

Este foarte usor sa nu-ti mai pese, sa abandonezi. Sa ti se para ca nu mai ai de ce sa porti aceasta batalie.

Trebuie sa iti cauti si gasesti motivatia. Si uneori uiti de ce, alteori consideri acest motiv banal.

Alege modul in care vrei sa traiesti

Ani la rand nu mi-a pasat. Am considerat ca “cine ma place, ma place asa cum sunt”. Stiti si voi deja celebra minciuna pe care ne-o spunem. Dar nu e vorba de placut. Sau de impresionat. Nici macar de modul in care ne simtim atunci cand ne uitam in oglinda.

Pentru mine totul se rezuma la sanatate. La cum imi doresc sa imbatranesc. Si repet, nu sunt slaba, nu militez pentru forme sau pentru un anumit numar de kilograme.

Doar pentru acea greutate de bun simt care ne permite sa fim activi si sanatosi si sa aratam decent.

Pentru ca avem cu totii frustrari si este greu sa le depasim, dar trebuie sa gasim motivul pentru care facem ceea ce facem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.