mama

Cateva idei pentru cadouri bebelusi care va pot fi utile!

Probabil veti considera ca a revenit matusa enervanta. De aceasta data nu!

In randurile de mai jos voi fi matusa povatuitoare. Sau cea care ofera cele mai interesante cadouri nepotului. Si nu numai!

In ultimii cinci ani a fost un val de nasteri in jurul meu. Pentru ca, asa cum este normal, toate prietenele vecinele sau cunostintele cu varsta apropiata au nascut.

Din acest motiv, in ultimii ani am ajuns sa fiu experta in nevoile celui mic. Am cumparat atat de multe cadouri bebelusi, incat stiu deja care sunt cele mai interesante produse.

Cand voi fi mamica voi putea sa-mi achizitionez tot ce am nevoie. Fara sa dau gres!

Primul an de viata al copilului este cel mai interesant

Dupa cum bine stiti si voi, in primul an de viata sunt cele mai multe nevoi pentru cel mic. Pentru ca este anul in care tot ceea ce foloseste copilul este diferit de ceea ce are in mod normal o familie in casa.

Iar cheltuielile vor fi considerabile. Este bine sa stii exact care sunt cele mai bune produse pentru bebelus, ca sa nu cumperi de mai multe ori acelasi lucru.

Ideal ar fi sa citesti forumuri si sa te interesezi in randul proaspetelor mamici, pentru ca produsele se schimba de la an la an. Evoluam!

De la hainute si scutece, pana la suzete, sticle, bavetele (stiti ca nu e corect babetica, nu?), unghiere, inele gingivale. Iar lista poate continua mult si bine.

Sunt cateva cadouri bebelusi care merita achizitionate!

Sunt si mame care inca adopta metodele clasice. Exista mame care-si invata copiii sa-si faca nevoile in olita inca inainte ca acesta sa implineasca un an. La fel cum altele tin copiii cu scutece pana la 4 ani.

Fiecare mama isi creste copilul asa cum considera ca e mai bine. Cum stie, cum vrea si cum poate. Nu e dreptul nostru sa le judecam, atat timp cat au grija de copilul pe care-l cresc.

Ce vreau sa recomand este doar sa fiti bine informate, pentru ca exista si produse care va pot face viata mai usoara.

Nu spune nimeni ca nu este in regula sa-i tai unghiile cu o unghiera. Dar atat timp cat exista o metoda mai simpla, care-ti permite sa-i tai unghiile bebelusului in joaca, de ce nu ai opta pentru ea! Nu-i asa?!

Voi ce ziceti?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.