ganduri pozitive

Cateva lucruri pozitive, pentru ca e vineri seara si meritam!

Se intampla si lucruri pozitive in lume. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa le vedem. Daca am reusi sa ne si bucuram de ele, ar fi si mai bine.

Vreau sa va scriu despre faptul ca in Noua Zeelanda o companie a testat cum ar fi ca angajatii lor sa lucreze doar 4 zile pe saptamana.

Cum ar fi sa lucrezi doar aproximativ jumatate de saptamana?

Dupa ce au testat in luni diferite, in toate sediile din tara, acestia au realizat ca randamentul si starea generala sunt mult mai bune.

Chiar daca au lucrat doar 4 zile, au reusit sa-si duca la bun sfarsit sarcinile. Erau mult mai relaxati, odihniti, cu “chef” de munca.

Rezultatul final este ca vor trece la acest sistem. Iar cei care vor dori in continuare sa lucreze 5 zile pe saptamana vor putea sa-si ia diferenta de ore libere. In zilele in care lucreaza.

Un proiect care incepe sa prinda oarecum contur si in tara noastra. Tot mai multe corporatii permit angajatilor ca o zi pe saptamana sa lucreze de acasa.

Ceea ce este destul de bine, pentru ca in felul acesta oferi satisfactia ca exista totusi un echilibru intre locul de munca si viata personala.

Uneori tehnologia ne salveaza. Despre lucruri pozitive

O alta veste oarecum buna, nu chiar in totalitate, este ca un criminal a fost prins mai repede datorita unei bratari FitBit.

Dupa cum scriam, nu e tocmai buna, pentru ca femeia respectiva a murit.

Este o veste buna pentru ca datorita faptului ca bataile inimii apareau in contul ei, a fost stabilita cu exactitate ora decesului. Si astfel a fost prins mult mai usor criminalul.

Ideal ar fi sa avem un fel de buton de panica. Avea bunica un buton in spatele telefonului, pe care daca-l apasa era sunat instant un numar. Predefinit de familie sau de ea.

Cred ca o astfel de functie ar fi utila in cazul telefoanelor. Mai ales pentru Apple Watch seria 3 care are si functia de celular. Chiar ar avea o logica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.