sfarsitul lumii

Cazul Episcopului de Husi: de ras sau de plans?

Asteptati cu nerabdare sfarsitul de saptamana si nu stiti cum sa va binedispuneti?! Atunci urmariti cazul Episcopului de Husi si a lui presupusa homosexualitate.

In aceasta dimineata, in timp ce-mi plimbam cainele, am auzit o discutie despre faptul ca cineva important din BOR ar fi homosexual sau pedofil, nu stiau exact.

Atat mi-a trebuit! Am ajuns acasa si am inceput sa “investighez”. Ca deh, sunt amatoare de senzational. Mai ales atunci cand are legatura si cu institutia mea preferata!

Cum un episcop a ajuns sa fie cunoscut de o tara intreaga!

Se pare ca Episcopul de Husi a fost santajat de catre trei colegi, preoti, cu niste filmari care il prezentau “prea intim” in compania altor barbati. Acestia cereau remuneratie financiara si
“upgrade” profesional.

Pentru ca episcopul a facut plangere la politie, cei trei “amatori de barfa” au intrat in arestul politiei (la domiciliu) si acum sunt judecati pentru santaj.

Problema romanilor nu e data de faptul ca cei trei preoti au santajat episcopul! Nu, dragii mei, nu asta e problema in tara noastra! Problema noastra este orientarea sexuala a episcopului, pacat capital!

Cititi comentariile de mai jos preluate de la diferiti credinciosi si enoriasi: sursa citatelor stirileprotv.rocitate

In concluzie, oamenii sunt suparati pentru ca homosexualitatea episcopului atrage venirea Diavolului pe Pamant si implicit sfarsitul lumii!

Nu e gresit sa santajezi, e pacat sa fii homosexual!

Voi realizati cat de limitata e gandirea unora in anul 2017?! Unii romani ortodocsi nu inteleg ca homosexualitatea exista dinaintea Ortodoxiei!?

Sa ne bucuram de faptul ca la noi inca nu a ajuns moda abuzului fizic in randul copiilor! Sa ne bucuram de faptul ca preotii nostri nu profita de cei mici, nu le schimba viata, in rau!

In tarile dezvoltate asta e deja o problema reala de foarte multi ani! Sa fim bucurosi ca noi nu am ajuns atat de … dezvoltati.

Sa nu uitam totusi ca avem si noi pornostarul nostru, preotul Pomohaci! Acesta este inca cercetat pentru faptul ca a incercat sa corupa un adolescent minor (parca 17 ani) sa intretina relatii sexuale cu el contra unei anumite sume de bani.

Insa pe preotul si cantaretul Pomohaci il iubeste o tara intreaga, doar el este vedeta! Nu e stres prea mare, probabil chiar “tanarul” l-a “indus” in eroare pe preotul “cantacios” (sa nu fiu rea si sa il numesc “futacios”).

Dar nu! Noi plangem ca “Vezi, Doamne” unii au alte orientari sexuale. Sa fii diferit nu e neaparat ceva rau, dragi credinciosi! Iisus era diferit!

sursa imaginii: http://bit.ly/2ue5BJr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.