ziua tatalui mai

Ce am mai sarbatorit recent!

Din 2009 se sarbatoreste oficial si legal in tara noastra Ziua Tatalui (in cel de-al doilea weekend din luna Mai), insa nu stiu pe nimeni care sa tina cont de ea. Ori am eu un anturaj care nu tine pasul cu noutatile, ori nu este si nu a fost suficient promovata aceasta “sarbatoare”.

Fata fiind, pentru mine, figura paterna a jucat un rol important. Inca de mica tatal a fost favoritul meu, in mare parte pentru ca imi permitea sa fac aproape orice si pentru ca el initia toate jocurile sau drumetiile interesante.

Pe atunci nu stiam ca maica-mea era deja prea obosita cu tot ce inseamna sa ai grija de familie. Nu stiam ca asta este motivul pentru care ea nu este atat de “fresh”, in comparatie cu tati care nu avea altceva de facut decat sa ma distreze pe mine.

Pe masura ce am crescut tata a devenit un fel de “erou”, persoana care ma apara indiferent de situatie.

Sunt multe lucruri pe care le-am invatat de la el si multe pentru care as putea sa-i fiu recunoscatoare. Datorita lui imi plac drumetiile, imi amintesc cu drag cum urcam la cetate sa luam flori de Liliac pentru mami.

Datorita lui am invatat sa fac corect miscare, atunci cand fac. Tot el este cel care ne-a dus sa jucam aproape orice fel de sport, pana si minge de rugby am avut in casa.

Nu o sa uit celebra mancare “Piat” care era un fel de sandwich facut cubulete mici si pe care o mancam cu mare pofta, doar pentru ca era facuta de el.

Sunt multe amintiri frumoase si sunt sigura ca toti cei care mai avem inca parintii in viata avem multe lucruri frumoase pe care ni le amintim cu drag.

Trebuie sa incercam de fiecare data sa vedem partea frumoasa a lucrurilor si sa ne aducem aminte doar ceea ce merita din copilarie.

Asta este sfatul meu pentru fiecare zi! Doar amintiri frumoase!

sursa imaginii: bestfathersdayquotes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.