Ce faci cand…nu ai ce face?

De foarte multe ori imi doresc timp liber “din belsug”. Sa fiu deconectata de tehnologie, sa ma pot bucura doar de mine sau de o natura nepoluata. Insa de foarte multe ori, “in goana zilnica”, uit ca exista lucruri marunte care te deconecteaza si iti incarca fizicul si psihicul. Cred ca, doar cinci minute in care privesti norii si iti imaginezi cele mai nastrusnice ipostaze, poate fi considerat un punct de plecare incredibil de “energizant”.

fericire

Un film de calitate, o carte bine “gandita”, o conversatie fara inhibitii, o “gura” de aer curat departe de “insolatia” civilizatiei, o plimbare fara tinta, o alergare alaturi de catelul “vecinului”, un masaj relaxant, un rebus “solicitant”…o multime de lucruri ne pot schimba starea de spirit, in doar cateva clipe. Mai stim insa sa apreciem si lucrurile simple? Sau trebuie sa apelam la mijloace complicate, scumpe sau solicitante, pentru a fi “in pas cu lumea”.

bulele fericirii

Asadar, lansez provocarea “Ce faci cand…n-ai ce face?”. Sunt curioasa de raspunsurile “elaborate” pe care as putea sa le primesc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.