film la cinema

Ce faci intr-o seara ploioasa de Duminica?

Ce faci in capitala intr-o seara de Duminica, cand ploua torential, copiii au intrat in vacanta de vara si nu vrei sa stai in casa? Mergi la mall, in Baneasa, ca e mai frumos, mai mare si are si Ikea!

Cred ca in viata mea nu am vazut asa aglomerat mall-ul din Baneasa. Pur si simplu nu mai erau locuri de parcare in subteran, iar in suprateran trebuia sa parchezi “la mama naibii”. Numa bine sa intri in mall ud pana la piele.

Cu toate astea am mers si noi. Cativa prieteni ne-au chemat la film si nu puteam rata invitatia, pentru ca oricum nu iesisem tot weekend-ul din casa.

De multe ori radeam, cand eram in sala de cinema, de cei care stau in primele randuri. Nu am inteles niciodata de ce ai alege sa stai atat de aproape de ecran. Pe langa durerea de gat si de ochi, ce alta senzatie neplacuta mai poti avea?

Si uite ca am simtit pe propria piele cum e sa stai in primele randuri, mai exact in al treilea. Se pare ca sala era plina si nu mai aveam alta posibilitate, iar biletele erau deja luate.

Norocul nostru a fost ca am urmarit “Rough Night” (nota imdb 5,5), o comedie simpla, un film pe care il uiti a doua zi seara, fara sa iti para rau. Asadar, nu am pierdut nimic.

In rolurile principale le putem admira pe Scarlett Johansson, Zoe Kravitz, Jillian Bell, Ilana Glazer, Kate McKinnn, apare chiar si Demi Moore si actorul Ty Burrell.

Cu totii sunt actori pe care cu siguranta i-am mai urmarit cel putin o data intr-un serial sau film; asta fiind si principalul avantaj al filmului (actorii cunoscuti).

In rest, o comedie usoara, numai buna pentru o seara de Duminica pe care vrei sa o inchei astfel incat ziua de Luni sa nu ti se mai para atat de anosta.

sursa imaginii: http://bit.ly/2sGJM4R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.