viata

Ce fel de oameni sunt cei care nu iubesc animalele?

Ce fel de om esti daca nu iubesti animalele? Din punctul meu de vedere afectiunea sau dragostea pentru animale spune multe despre caracterul uman.

Iar daca nu simti niciun sentiment pozitiv fata de animale, atunci esti ultimul om de pe pamant. Pana si Hitler avea o pasiune pentru animale.

Nu va imaginati acum ca o sa va desconsider daca nu agreati animalele. Doar ca sunteti intr-o categorie si nu simt nevoia sa va cunosc.

Care ar fi motivele pentru care nu suportam animalele

Exista doar cateva motive pentru care nu poti suporta un animal. Din scarba, pentru aspect sau miros sau pentru modul in care traieste.

Astfel de animale sunt destul de putine si inteleg de ce nu ai putea sa indragesti acel tip de animale. Oamenii care nu suporta anumite animale din acest motiv sunt ok, nu ii desconsider.

Inteleg chiar si oamenii care urasc animalele din cauza unei experiente negative. Se intampla de multe ori sa se intample ceva care sa ne traumatizeze.

De exemplu, ne musca cainele vecinului in copilarie. Cu siguranta vina este doar a vecinului si a parintilor, pentru ca au lasat cainele, respectiv copilul, nesupravegheati.

Alege ce fel de om esti

Insa trauma si suferinta nu va fi neaparat a lor. Cainele va fi pedepsit pentru ca a muscat un copil, poate chiar omorat (au fost atat de multe cazuri in acest sens). Iar copilul va ramane mutilat (sau nu, depinde de muscatura) si cel mai important traumatizat.

Pentru ca in astfel de situatii nu se consulta un specialist, de cele mai multe ori acel copil va ramane si cu o frica sau cu o ura fata de animale. In special fata de specia care i-a provocat raul. Adica cainele in aceasta situatie.

Deci, daca va e frica de animale pentru ca ati suferit din cauza lor sau daca va e scarba pentru ca arata sau actioneaza intr-un anumit mod, atunci pot intelege aversiunea fata de animale. Dar doar pentru anumite specii.

In caz contrar, esti ultimul om pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.