valentinesday

Ce inseamna casa pentru tine? Afla ce inseamna pentru mine!

Casa dulce casa! Parca in limba noastra nu suna asa de bine.

Stii cum e, parca nicaieri nu e ca si acasa. Si mai stiu una: acasa e acolo unde sunt oamenii dragi tie. Parca asa era.

Am fost plecati pentru 3 luni din frumoasa noastra capitala. Ce am realizat in aceasta perioada? Tot ce am scris in randurile de mai sus.

Nu pot spune ca nu mi-a fost dor, pentru ca mi-au lipsit lucrurile “mele”. Dar pana la urma conteaza mai mult cu cine esti si cum te simti. Sau cel putin asta e realitatea mea.

In viata sunt multe situatii in care trebuie sa mergi mai departe. Orice ar fi. Chiar daca simti ca ti se naruie universul.

Casa este pentru mine …

Scriu aceste randuri pentru ca observ ca atasarea de obiecte nu-mi face deloc bine. De fapt stiu asta de cativa ani, doar ca nu pot schimba nimic.

De-a lungul anilor numeroasele locuinte in care am stat mi-au devenit acasa. Si au fost multe. Cred ca vreo 30, nu stiu exact.

Candva le calculasem, dar la aceasta ora nu-mi amintesc numarul. O sa revin cu un later edit.

Si toate aceste locuinte erau importante pentru ca acolo eu “guvernam”. V-am mai scris despre obsesia mea cu aranjatul lucrurilor sau ocd (toc in limba romana).

La mine acasa trebuie sa fie totul aranjat. Nu-mi reuseste asa cum mi-as dori, dar macar in proportie de 90%.

Obsesii …

Cand merg la altcineva acasa, nu ma deranjeaza sa fie haos. E casa lor. Dar daca incep sa stau mai mult acolo, incep sa imi apara ideile.

Asta ar trebui sa fie aici, cealalta acolo. Si incep sa nu ma mai simt bine. Pentru ca nu pot merge sa le schimb lucrurile oamenilor prin casa.

Si de asta mi-a lipsit casa mea. Cu toate ca nu mi-a lipsit efectiv nimic din sentimentul de acasa, pentru ca am fost cu oameni dragi mie.

Stiu ca pare ca ma contrazic, dar nu e chiar asa.

Mi-a lipsit casa pentru ca aici sunt lucrurile mele, frumos aranjate. Dar as putea trai oriunde atat timp cat sunt cu cei doi A din viata mea.

Voi ce ziceti? Ma intelegeti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.