v for vintage

Ce inseamna inscriptionarea inelelor

Un inel cu o promisiune inscriptionata este un semn de angajament între două persoane.

Adesea, este primul semn al unei relații serioase care se dezvoltă, dar schimbarea inelelor de promisiune poate fi, de asemenea, un simbol al unui angajament comun care nu are legătură cu iubirea.

Un inel de promisiune poate însemna multe lucruri:
Promit să te iubesc mereu
Sunt serios pentru tine
Promit să fiu credincios
Promit să renunț la fumat
Promit să fiu prietenul tău întotdeauna

Diferența dintre un inel de promisiune și un inel de logodnă Aldemarin

Dacă un inel de promisiune este dat cu înțelegerea că va fi înlocuit în viitor de un inel de logodnă, de obicei, deși nu întotdeauna, este ceva mai modest în ceea ce privește designul și prețul.

Adesea, cuplurile care știu că se vor căsători în cele din urmă vor începe să schimbe inele de promisiune, să treacă la un inel de logodnă și, în cele din urmă, să achiziționeze verighetele de nuntă.

Piatra centrală într-un inel de promisiune va fi adesea mai mică decât cea a unui inel de logodnă și multe inele de promisiune nu au nicio piatră centrală, fiind proiectate cu o varietate de pietre proiectate elegant.

Care deget? Semnificația poziției inelului de promisiune

Inelele de promisiune care sunt destinate ca inele de logodnă sunt purtate în mod tradițional pe cel de-al treilea deget al mâinii stângi – locația onorată pentru inelul de logodnă. Inelul de promisiune este pur și simplu înlocuit de inelul de logodnă și apoi de inelul de nuntă la momentele potrivite.

Dacă inelul de promisiune nu este legat de o promisiune de căsătorie, este adesea purtat pe un deget al mâinii drepte pentru a preveni orice confuzie cu privire la semnificația inelului de promisiune.

Unii preferă să poarte un inel de promisiune pre-angajament pe degetul inelului din dreapta pentru a se asigura că nimeni nu presupune că cuplul este deja angajat.

Istoria inelului de promisiune

Se crede că ideea unui inel de promisiune a provenit cu mii de ani în urmă, poate chiar din timpurile biblice.

În acele zile, cuplurile erau mai degrabă logodite decât angajate, iar logodna era o ceremonie obligatorie din punct de vedere juridic, ceea ce însemna că cuplurile li s-au promis unii altora și s-ar fi căsătorit, deși probabil nu de mulți ani.

Mirele aparent va da, ca parte a ceremoniei, miresei un inel pentru a-si arata angajamentul fata de ea si se crede ca aceasta a fost prima folosire a unui inel de promisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.