vestimentatie bebelusi

Ce inseamna sa fii moasa unui bebelus!

Cu toate ca am trecut de varsta in care in mod normal mamele noastre deveneau mame, eu si prietenele mele se pare ca nu ne grabim sa perpetuam specia.

Am observat ca tot mai multe femei aleg cariera in detrimentul familiei, ca tot mai multe femei se gandesc de doua ori inainte de a deveni mame.

Din pacate aceste femei sunt in mare parte si cele care au o oarecare educatie. Am mai scris si aici despre acest subiect, nu vreau sa ma repet.

Prima si cea mai importanta (pana acum) sarcina a familiei noastre a fost cea a cumnatei. In urma cu aproape 2 ani s-a nascut nepotelul nostru, un eveniment de mare bucurie pentru intreaga familie.

Pe toata durata sarcinii cumnatei mele, am aflat foarte multe informatii noi, utile (inainte nu am fost atat de apropiata cu nicio viitoare mamica).

Sa fii mama este o responsabilitate enorma, din punctul meu de vedere. Tot ceea ce faci (de la mancare si pana la gandire), va influenta viitorul copilului. Trebuie sa fii pregatit pentru o astfel de experienta.

Pentru mine cea mai importanta experienta a fost cea dupa nasterea nepotelului. Fiind moasa lui am fost nevoita sa aleg o vestimentatie bebelusi pe masura. Trebuia sa fie cel mai frumos bebe, doar era al nostru.

Nu stiam nimic despre ce presupune a fi moasa. Cu toate ca a fost destul de solicitant, a fost si o experienta frumoasa pentru ca am invatat ce le trebuie nou-nascutilor.

In calitate de moasa trebuie sa ii asiguri bebelusului hainutele si accesoriile de care are nevoie in ziua in care face contact pentru prima data cu lumea. Adica atunci cand iese din spital.

Trebuie sa ii faci prima baita si sa il imbraci inainte de a merge spre biserica in ziua botezului. Tot tu esti cea care il va duce spre biserica si il va preda nasei. De aici inainte, pe parcursul slujbei, misiunea ta se va incheia.

Intreaga experienta m-a apropiat de bebelus si m-a facut sa realizez ca in sinea mea sunt pregatita sa fiu mama. Pana la urma sunt … femeie!

Consider ca nu exista un anumit moment perfect pentru a incepe sa fii mama. Niciodata nu vei gasi “toate astrele aliniate”. Dar, atunci cand simti ca e momentul, ar fi bine sa nu amani. Poate mai tarziu iti va parea rau!

Un nou-nascut poate uni sau destrama o familie, depinde doar de alegerile pe care le facem. Cu toate acestea nu exista sentiment mai frumos decat acela de a fi mama. Chiar daca nu l-am experimentat inca, aparitia unui copil intr-o familie este un sentiment de fericire absoluta.

sursa imaginii: today.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.