casa-alba

Ce noutati mai apar in lupta pentru Casa Alba?!

In lume se intampla lucruri urate. Asa cum a fost si ieri si acum 100 de ani. Daca ar fi sa vedem doar partea negativa a fiecarui lucru nu ar mai avea rost sa traim.

Nu putem schimba prea multe, putem doar sa ne schimbam pe noi si incet-incet sa schimbam si ce avem in jurul nostru. Dar e foarte greu!

Daca trecem peste stiri socante de tipul celor in care Presedintele din Filipine isi indeamna populatia sa rezolve problema drogurilor din tara prin uciderea dependentilor si a traficantilor.

Daca uitam si de fetita fara identitate de 12 ani din China care este insarcinata cu sotul ei de 40 de ani.

Daca nu ne gandim la faptul ca rusii par a se pregati de un razboi sau de faptul ca tot mai multe atacuri teroriste au loc la nivel mondial. Doar daca trecem peste tot ce e negativ in jur putem sa supravietuim!

Nu stiu daca sunteti fani ai intregului “spectacol” care se desfasoara acum in lupta pentru Casa Alba, dar daca sunteti o sa va postez un videoclip interesant in care protagonist este deja celebrul Donald Trump.

Este clar ca noi, femeile, vom avea doar de castigat daca Hillary Clinton castiga cursa prezidentiala. Dar pana in data de 8 noiembrie, daca nu ma inseala memoria, mai avem de asteptat. Se vor mai sparge multe e-mailuri si vor mai aparea noi informatii socante.

O seara buna!

sursa imaginii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.