Ce si cum mai vizionam azi?

De cand internetul nu mai reprezinta “un lux” pentru foarte multa lume, exista multe variante care te ajuta sa vizionezi filmele sau serialele preferate, chiar din confortul propriei locuinte si alaturi de persoanele dragi. Printre aceste variante se numara si site-urile care iti ofera posibilitatea sa vizionezi online filmele si serialele dorite, fara a le descarca in calculator.

Imi place sa cred ca noi, femeile, am ajutat la dezvoltarea site-urilor care iti ofera posibilitatea de a viziona filmele preferate online. De ce cred acest lucru? Deoarece suntem femei, iar comoditatea in ceea ce priveste “chestiile cu calculatorul” ne caracterizeaza (pe multe dintre noi).

Asadar, de ce sa mai pierzi timpul cautand un film intr-un format bun, care sa mai aiba si o subtitrare sincronizata cu sunetul si cu imaginea?! Cand poti foarte usor sa intri pe un site care ofera filme online si doar prin cateva click-uri iti poti admira actorii preferati “in actiune”.

La fel se va intampla si cand vrei sa vizualizezi seriale online, nu trebuie sa cauti ore in sir episodul pe care l-ai pierdut sau pe care nu ai reusit inca sa il vizionezi. In cel mai scurt timp posibil un astfel de site iti pune la dispozitie serialul preferat si episodul mult asteptat.

Apropo, am reusit sa termin House M.D. (Doctor House) … declar oficial ca il ador pe Hugh Laurie! Voi?

2 thoughts on “Ce si cum mai vizionam azi?

  1. Andrei Daniel

    Eu ma chinui sa termin Fringe de cateva luni dar nu reusesc nici cum! Si de asemenea Californication este un film pe care il urmaresc dar cu pauze!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.