Ce spun hainele despre noi

Ce spun hainele despre noi

Intr-o societate in care aparentele capata tot mai mare importanta, hainele sunt de multe ori criteriile dupa care emitem judecati de valoare cu privire la cei din jurul nostru. Prin intermediul lor, ajungem la constatari cu privire la statutul social al unei persoane, aspectul fizic si trasaturile de personalitate. Hainele sunt, asa cum afirma si marii ganditori din antichitate, o extensie a fiintei noastre. Acestea devin cu atat mai insemnate atunci cand sunt asociate cu femeile.

Adesea, reusim sa percepem anumite mesaje din partea celorlalti numai acordand atentie hainelor pe care le poarta. Aceste mesaje se situeaza in subconstient si le consideram adesea ca fiind nimic altceva decat o pura intuitie. Intuitia devine mai ascutita atunci cand subiectul de analiza este chiar femeia insasi. Ce spun, asadar, unele haine despre femei?

Aflate intr-o permanenta incercare de a fi autentice, de a se individualiza, hainele unei femei sunt relevante pentru a defini stilul de viata si personalitatea acesteia. Gusturile ei, caracterul, ce ii place si ce ii displace, cum se simte in acele momente, trairile care o incearca, toate acestea se vor reflecta ca intr-o oglinda in hainele femeii. Tot ele sunt cele care contribuie intr-o mare masura la identificarea cu sine.

De-a lungul etapelor vietii, femeia isi va readapta stilul vestimentar dupa modul in care ea evolueaza. Uneori chiar va simti ca hainele pe care le poarta ii confera o alta identitate. De cele mai multe ori insa, hainele pentru femei vor fi un stimulent care le va motiva sa-si remodeleze imaginea de sine, chiar si comportamentul.

Este adevarat ca hainele femeii tradeaza sentimentele care pun stapanire pe ea la un moment dat. Totul este in functie de dispozitia pe care ea o are. Daca intr-o zi va fi trista, cel mai probabil se va orienta spre alegerea unor haine care sa concorde cu ceea ce simte. Daca va vrea, dimpotriva, sa-si schimbe acea stare de spirit, va opta pentru niste haine care ii vor reda optimismul. Culorile hainelor unei femei ii influenteaza psihicul.

Hainele femeii vorbesc intotdeauna cu si despre ea. Daca este preocupata indeajuns de mult incat sa stie cum sa se puna pe sine si hainele ei in valoare astfel incat sa le dea viata, va fi mult mai usor pentru ea sa aiba lumea la picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.