reclame

Cea mai proasta si trista reclama romaneasca!

Imi plac reclamele! Am mai scris despre asta de-a lungul timpului si uneori chiar am postat videoclipuri cu unele dintre cele mai “reusite” (din punctul meu de vedere).

O alta placere de-a mea, in timp ce gatesc, este sa las televizorul pornit, de obicei pe vreun post cu muzica.

Telecomanda de la televizor “zace” tot timpul pe canapea, la fel ca si cainele. De multe ori s-a intamplat ca Axel sa se culce fix pe ea si fie porneste televizorul, fie schimba canalul sau deregleaza sonorul (depinde de butonul/butoanele pe care apasa mai puternic).

Astazi, in timp ce gateam, ascultam muzica. Televizorul era oprit. Axel a reusit sa adoarma iar pe telecomanda si a pornit TV-ul. Nu am mers sa il opresc pentru ca nu ma deranja.

Pana cand a inceput urmatoarea reclama (trebuie sa recunosc ca am cautat-o putin pe youtube pentru ca nu retinusem corect numele medicamentului):


Imi place foarte mult citatul “Faith in Humanity restored”. Il folosesc din pacate destul de rar pentru ca nu am foarte multe ocazii.

Cand am ascultat si urmarit reclama de la Profecund am simtit ca nu mai avem nicio sansa, noi romanii si apoi noi, omenirea.

Si ma gandeam cat de nebun trebuie sa fii ca sa faci o astfel de reclama. Apoi am realizat ca de obicei oamenii aia sunt extrem de talentati si inteligenti si stiu ce prinde “la public”.

Asadar, voi realizati ca reclama aia probabil e si extrem de apreciata?! Realizati ca scopul celor mai multe mamici este sa faca copii doar ca sa obtina aprecierea prietenilor virtuali?!

Realizati ca invidia “joaca” deja in alta liga?! Exact ceea ce tot incerc eu sa scriu de multe ori, apoi abandonez ideea pentru ca sunt prea multe de “zis” si nu stiu daca merita.

Targetul reclamei sunt femeile intre 25-30 si 45 de ani, cam acestea ar putea avea probleme cu fertilitatea (femeia din reclama pare a avea peste 30 de ani). Femeile care sunt la primul copil, cele care au totusi o oarecare conditie materiala, doar au acces la internet si implicit la Facebook.

Femeile de acest gen sunt tocmai prietenele, colegele, vecinele, femeile din jurul meu. Pot fi chiar eu cea care ar trebui sa beneficieze de “minunatia” oferita de acest medicament “revolutionar”.

Trist!

sursa imaginii: amandamercurio.com

One thought on “Cea mai proasta si trista reclama romaneasca!

 1. Invidioasa

  Acum am vazut ca au schimbat invidia cu tristetea si voiam să stiu de ce.

  E invidie – asta e sentimentul pe care il ai, ca femeie care nu reușește sa ramana gravida. Si disperare.
  Tristete este in primele 3 luni de ciclu.

  De ce femeile care au deja copil nu vor să spună lucrurilor pe nume? Poate e atitudinea aia de superioritate fata de cele care nu au norocul lor.

  Oricum, “strop de invidie” descrie perfect ce simte o femeie care tot incearca sa faca un copil si nu reusesete. Mai ales ca femeile care sunt “mamici” au ca job principal postarea copiilor pe fb.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.