Cercetatorii … cerceteaza

Despre cercetatorii britanici probabil a auzit o lume intreaga, faima acestora depasind de mult timp orice asteptare. Ajunsi faimosi datorita faptului ca … cerceteaza, acestia reusesc sa descopere periodic diverse lucruri “extrem de importante”. Fie ca au descoperit cum sa traim mai mult sau cum sa fim mai fericiti, fie ca au descoperit ca felul in care respiram (de exemplu) nu este corect, cercetatorii britanici ajung sa ne ofere regulat o stire “senzationala”.

In zilele noastre doar statutul de “cercetator britanic” iti ofera incredere si credibilitate. Ar putea sa se elaboreze noi replici de “agatat” pe aceasta tema (zic!).

Asadar, daca tot se apropie sarbatorile de iarna, motiv pentru care femeile de peste tot vor incerca sa arate cat mai “craciunite”, haide sa aflam cate ceva despre faimosul ruj pe care o sa il purtam.

rujurile dauneaza grav sanatatii

Se pare ca, potrivit studiilor, majoritatea rujurilor testate contin urme de plumb. Si datorita faptului ca noi nu suntem Bacovia sa indragim plumbul, expunerea constanta la acest metal greu poate cauza probleme de sanatate. Aceasta expunere poate provoca probleme de comportament, iti poate afecta concentrarea, capacitatea de a comunica si cel mai important IQ-ul.

In sfarsit am inteles si eu, multumita cercetatorilor britanici, care este legatura dintre prea mult ruj pe buze si coeficientul inteligentei adica IQ (Intelligenz-Quotient) … sper sa nu fiu inteleasa gresit de anumite domnisoare, IQ-ul nu este noua marca de masina de la Toyota si nici nu are legatura cu celebrul Audi Q7.

buze pictate cu ruj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.