Chic si elegant

Rochiile ofera eleganta, rafinament si un plus de senzualitate oricarei femei. Avand in vedere ca anul 2012 ne aduce in prim plan rochiile lungi, vaporoase, trebuie sa incercam sa accesorizam cat mai indraznet dar cu bun gust aceste frumoase rochii, asadar geaca de piele este oricand o alegere de succes.

Chic si eleganta

Vedetele trebuie urmarite atunci cand isi aleg o anumita tinuta deoarece reprezinta o importanta sursa de inspiratie. Sarah Jessica Parker si Rachel Zoe au ales sa poarte o rochie de matase care le alinta frumos trupurile, iar geaca de piele nu face altceva decat sa ofere contrastul placut care scoate din normalitate aceasta tinuta.

Sarah Jessica Parker si Rachel Zoe

Negrul nu se demodeaza niciodata, te poti inspira din tinutele purtate de Miranda Kerr sau Pixie Lott atunci cand vrei sa porti o geaca de piele si o rochie neagra. Poti purta imprimeurile sau materialele transparente, atat timp cat nu iesi in evidenta prin vulgaritate si prost gust.

Miranda Kerr sau Pixie Lott

Si nu in ultimul, sa nu uitam de stilul senzual pe care il ofera combinatia alb-negru, iar Olivia Wilde si Drew Barrymore sunt exemple demne de urmat. Nu trebuie sa eziti atunci cand vezi o rochie din bumbac sau o rochie cu aplicatii dantelate, acestea sunt mult mai bine scoase de in evidenta prin “masculinitatea” unei geci de piele.

Olivia Wilde si Drew Barrymore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.