transpiratie umana

Cine produce transpiratie umana sintetica?!

Te-ai fi gandit vreodata ca cineva produce transpiratie umana sintetica? Daca da, te-ai gandit si pentru ce este folosita aceasta?

Recunosc ca pana astazi nu mi-a trecut prin cap ca se produce asa ceva. Si totusi, se pare ca giganta companie Apple produce zilnic cateva sute de grame de transpiratie sintetica.

La ce este folosita aceasta?

Pentru a verifica cum rezista in timp diferitele produse Apple. Mai exact, castile AirPods si ceasurile Apple Watch sunt testate in recipiente speciale care au aceasta substanta.

Daca ne gandim bine este ceva normal, pentru ca aceste produse intra zilnic in contact cu pielea utilizatorilor.

Este important ca Apple sa stie cu exactitate cum reactioneaza la transpiratie functiile si componentele produselor, dar si cat de sigure sunt acestea pentru contactul prelungit cu pielea umana.

Nu prea am folosit castile telefonului pentru ca evit sa ascult muzica in acest fel, nu este indicat pentru auz.

Dar de cand am Apple Watch (mai bine de un an) il folosesc zilnic. Pana acum nu am avut parte de niciun fel de reactie adversa la nivelul pielii, iar sensibilitatea mea este una ridicata.

Inca un motiv in plus sa apreciem faptul ca Apple este mai mult decat stim. Inca un motiv in plus pentru a ramane clientul (unul multumit) lor si in continuare!

sursa imaginii: bgr.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.