vise si mesaje ascunse

Copiii nu ar trebui sa creada in vise si in mesajele ascunse ale acestora!

Probabil m-am gandit foarte mult la oamenii care nu mai sunt alaturi de mine si care au fost importanti. Noaptea care a trecut am avut un vis extrem de ciudat.

In copilarie credeam foarte mult in vise. Ceva ce nu este deloc bine. Nu cred ca trebuie sa-ti inveti copiii ca visele inseamna ceva. Sa nu ma intelegeti gresit, visele inseamna ceva, dar nu ne transmit mesaje de Dincolo sau de Sus.

A crede in vise nu este ceva benefic pentru psihicul unui copil

Sunt pur si simplu plasmuiri ale subconstientului nostru, bazate pe fapte si persoane reale, temeri, bucurii etc.

Eu nu stiam acestea si inca din copilarie imi era oarecum frica de vise. Am visat apa tulbure, inainte sa moara bunica din partea tatalui. Toti din familie: apa tulbure inseamna moarte.

Nu stiu sigur daca si inainte mai visasem apa tulbure si nu murise nimeni drag. Cert este ca dupa, de fiecare data cand visam apa tulbure eram speriata cateva zile. Cineva drag mie o sa moara.

Nu ar trebui ca o minte asa vulnerabila si usor influentabila sa aiba astfel de temeri. La fel cum nu era bine sa visezi gaini si alte dracovenii.

Visele ne spun ce “crede” sau “simte” subconstientul

Chiar daca din momentul in care am plecat de acasa si am iesit din bucla ideilor preconcepute, am realizat realitatea (mea), este greu sa-ti schimbi anumite chestii inradacinate.

Dupa un vis ciudat, cosmar, ma trezesc cu teama. Realizez ca de fapt sunt stresata si are oarecum logica de ce am visat aia. Cu toate astea acolo undeva adanc, ideea aia formata din copilarie, sentimentul, este inca viu. Si va muri foarte greu, probabil atunci cand voi muri si eu.

Visul meu de asta noapte era cumva despre moartea strabunicii. Trei persoane, din cele cu care am crescut in casa, au murit si eu eram acolo. Dar nu am fost niciodata efectiv langa ei in momentul in care au respirat pentru ultima data.

Si am ramas cumva cu aceasta dorinta si teama in acelasi timp. Cred ca subconstientul meu si-ar fi dorit sa fie alaturi de ei in acele clipe.

sursa imaginii: http://bit.ly/2Fexx2J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.