foreo

Cred ca imi voi lua Foreo. Este o surpriza si pentru mine!

De obicei nu fac recenzii la produsele pe care le am, pentru ca nu folosesc prea multe. Astazi voiam sa scriu despre Foreo, pentru ca a ajuns “accidental” la mine.

Cum au fost lucrurile mai exact, hai sa incepem cum se cuvine.

De vreo 2 ani tot vad reclame Foreo, aud ici-colo cate o fata spunand ca il foloseste. Neavand prea multe prietene pasionate de beauty, nu am avut nici discutii despre acest subiect. Asadar, ceva nou pentru mine.

Personal sunt genul neglijenta cu aspectul. Nu ma pensez, nu ma machiez, n-am niciun demachiant in casa.

Uneori ar trebui sa avem putin grija de noi

Am avut o crema pentru fata pe care a primit-o acum 1 an si am aruncat-o in urma cu 2 saptamani. Era folosita de maxim 2 ori. Parca Gerovital si gama Aslavital era crema.

Nu pentru ca nu era buna am aruncat-o, ci pentru ca expirase pentru ca … sunt neglijenta si nu am folosit-o.

Singurul lucru pe care-l fac este ca ma spal pe fata cat pot de des. Am tenul mixt si o tiroida lenesa. Fapt ce duce la exces de sebum si multe cosuri.

N-am avut probleme cu tenul la pubertate, am acum. Asta e viata. Aaa, am uitat, am si un caine si transpir excesiv. Ca sa fie gama completa.

Bun. Pentru ca A. este obsedat de cumparaturi si mi-ar lua toate dispozitivele inteligente din lume, nu doar mie, si lui, a ajuns cumva in posesia lui un astfel de dispozitiv.

Foreo: da sau nu?!

Este de fapt o varianta fake, nu stiu exact care a fost situatia cum de a primit asta si de la cine. Fake-urile se numesc cred Forever, posibil sa ma insel.

Am zis totusi sa il incerc, ce am de pierdut. Daca cumva imi irita tenul, in cel mai rau caz se joaca catelul cu el.

Ideea este ca mi-a placut. Ciudat, nu era ceva ce m-as fi asteptat. Iar pentru ca mi-a placut, ma bate gandul sa-mi achizitionez “the real deal”, pentru ca sigur e o diferenta colosala.

Am vazut insa ca sunt multe modele si preturi incepand de la 200 pana la 1000+. Trebuie sa-mi fac research-ul necesar ca sa aleg cea mai buna varianta. Va tin la curent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.