botine

Cu ce ne mai incaltam azi?!

Daca fiecare femeie care adora pantofii ar fi milionara atunci am fi o natiune bogata, deoarece nu exista (de fapt exista, dar foarte putine) domnisoara sau doamna care sa nu indrageasca aceste accesorii. Fara doar si poate, ma numar si eu printre femeile care nu au niciodata suficienti pantofi, printre femeile care nu au cu ce sa se incalte aproape in fiecare zi (chiar daca in realitate fiecare pantof e cumparat doar ca sa se asorteze cu „ceva” din dulap).

Fie ca suntem in pas cu moda, fie ca ne alegem incaltamintea in functie de propria personalitate, fie ca pur si simplu nu mai putem sa ne luam gandul de la acei pantofi, noi, femeile, suntem innebunite dupa incaltaminte. In ultimul timp se poarta foarte mult botine talpa ortopedica si, sincera sa fiu, sunt foarte incantata.

Fiind mica de inaltime de cele mai multe ori sunt nevoita sa ma „catar” (vorba mamei) pe o pereche de pantofi inalti, iar in viata de zi cu zi nu este foarte confortabil, mai ales atunci cand trebuie sa merg foarte mult sau sa stau ore in sir incaltata. Din acest motiv aceste botine ma avantajeaza, deoarece pot sa arat bine fiind in acelasi timp incaltata cu ceva corespunzator activitatilor cotidiene. In plus, aceste botine se potrivesc de minune cu orice tip de tinuta aleg sa port in ziua respectiva: fie eleganta, fie casual.

Voi ce fel de botine preferati si de ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.