manechini

Cum arata provocarea Mannequin Challenge in varianta Hillary Clinton!

Am scris deja aici ca as fi ales-o pe Hillary Clinton, daca as fi avut drept de vot in SUA. Vreau sa mentionez faptul ca nu detin prea multe informatii despre politica in general.

As fi ales-o pe candidata Partidului Democrat pentru ca este femeie si pentru ca eu consider ca ar fi cazul ca o femeie sa fie atat de influenta, la nivel mondial.

Probabil ati auzit pana acum de celebra miscare “Mannequin Challenge” care a devenit virala pe retelele de socializare (la fel cum au fost si provocarile Harlem Shake si Ice Bucket).

Aceasta noua tendinta a fost lansata de cativa elevi din Jacksonville, Florida, si implica mai multe persoane care trebuie sa stea nemiscate in diferite pozitii.

In aceasta perioada de timp o singura persoana se plimba printre ei si ii filmeaza. E un fel de <timpul s-a oprit>, in viziunea mea.

Tocmai in ziua alegerilor prezidentiale (8 noiembrie), Hillary Clinton a luat parte la o astfel de provocare, din dorinta de a-i motiva pe americani sa iasa la vot, “sa nu stea nemiscati”.

Alaturi de Hillary il putem vedea pe sotul ei, fostul presedinte Bill Clinton, dar si pe celebrul artist Bon Jovi.

Urmariti Mannequin Challenge in varianta Hillary Clinton.

Inca nu pot intelege cum de nu a reusit sa castige, la cat de bine realizata a fost intreaga campanie si la faptul ca a avut media de partea ei.

Probabil e adevarata maxima: “Daca votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam” (Mark Twain – dar nu sunt sigura).

sursa imaginii: hansboodtmannequins.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.