relatii

Cum e dupa zece ani

Mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc in capitala. Ardeleanca fiind si traind foarte multi ani in Timisoara, o parte chiar din cei mai frumosi ani din viata, am considerat tot timpul capitala ca fiind un oras “nu pe gustul meu”.

Primii trei ani au fost foarte dificili si de fiecare data cand vorbeam cu prietenii si familia le spuneam ca o sa ne mutam, cat mai curand. Au trecut insa sase ani si nu ne-am mutat, mai rau chiar, ne-am acomodat.

Acasa e acolo unde iti e familia, persoanele dragi, acolo unde sufletul tau este linistit si tu te simti in siguranta.

Zece ani impreuna

In ultimul timp am realizat ca pentru mine ultimii zece ani au fost plini de evenimente care mi-au schimbat oarecum viata.

In weekend am sarbatorit tocmai zece ani de cand intr-un camin din Complexul Studentesc din Timisoara aveam sa-mi cunosc “jumatatea”. De fapt nu am sarbatorit zece ani de cand ne cunoastem, ci de cand suntem impreuna.

Am fost chiar in Timisoara sa sarbatorim, motiv pentru care nici nu am scris in ultimele doua zile.

Fiecare relatie are suisuri si coborasuri, parti bune si mai putin placute. Suntem oameni, suntem diferiti, suntem egoisti uneori sau nepasatori. Este greu sa fii asa cum ti-ai dori cand viata este complexa.

Sa mentii o relatie necesita implicare, din ambele parti!

Stii ca ai gasit persoana alaturi de care vrei sa-ti traiesti restul vietii atunci cand nu conteaza decat sentimentul general. Atunci cand esti constient ca, indiferent de probleme, esti in locul in care iti doresti.

Trebuie ca cel de langa tine sa-ti ofere liniste atunci cand in jurul tau e haos, sa te faca sa razi atunci cand e totul distrus si sa stie sa te aprecieze pentru omul care esti.

In rest, veti invata sa depasiti fiecare problema si oriunde veti fi va fi acasa, daca sunteti impreuna.

Iubirea adevarata nu este ceva ce gasesti, ci dobandesti!

sursa imaginii: http://bit.ly/2y7wTSh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.