relatii

Cum iti “condimentezi” relatia!?

Cand doua femei se intalnesc, sa zicem ca acestea sunt si prietene, vor discuta cu siguranta (la un moment dat) despre relatia lor cu partenerul.

Noi, femeile, avem obiceiul sa ne spunem “of-urile” una alteia, mai bine spus sa ne plangem. Fie ca partenerul/sotul nu este asa cum ne dorim noi, fie ca a facut una, fie alta.

De cele mai multe ori aceste plangeri vor fi pentru ca el nu reactioneaza, nu face sau zice exact ceea ce ne-am dori noi. Pana la urma este perfect normal si firesc ca doua persoane sa nu fie tot timpul pe aceeasi “frecventa”.

Anul acesta implinim 10 ani de convietuit impreuna, eu si partenerul meu. O perioada in care nu am fost separati mai mult de 5-10 zile in total, o perioada in care ne-am petrecut impreuna cea mai mare parte a zilei.

E firesc ca in astfel de relatii sa apara diferite probleme, discutii in contradictoriu, diferente in gandire. Cu toate acestea le-am rezolvat impreuna, nu m-am plans altor femei in speranta ca ele ma vor “lumina”.

Nimeni nu va sti situatia reala din relatia ta, decat tu si partenerul. Incercati sa va rezolvati singuri problemele (sau daca cereti ajutorul cuiva, alegeti un specialist).

Una dintre “problemele” pe care le-am avut noi in primii ani de relatie a fost diversitatea in dormitor, sa-i zic asa. Nu intelegeam de ce pentru el era atat de importanta vizita la sex shop, de ce trebuie sa avem diferite accesorii si tinute.

Crescand intr-o familie credincioasa, am avut cateva idei preconcepute in legatura cu fanteziile sexuale si la inceput nu le-am putut intelege. Cu timpul, citind foarte mult si discutand deschis cu partenerul, am realizat ca daca ceva nu este important pentru mine nu inseamna ca trebuie ignorat.

Intr-o relatie, astfel de situatii pot fi decisive. Nu trebuie sa ignoram si sa consideram “stupid” tot ceea ce ne propune partenerul. Trebuie sa ne gandim ca fiind diferiti, ceea ce noua ni se pare important poate sa fie sau nu la fel pentru partener.

Daca comunicam, daca ne exprimam deschis ideile, vom reusi sa intelegem si ce isi doreste cel de langa noi. Nu este nimic gresit in a-ti achizitiona o tinuta cu o anumita tematica (asistenta, diavolita, politista) sau in a incerca diferite jucarii sexuale.

Trebuie sa ne gandim ca avem de castigat amandoi din aceste jocuri si, mai mult de atat, il vom face fericit pe cel de langa noi doar prin faptul ca am incercat.

Asta nu inseamna ca trebuie sa trecem dintr-o extrema in alta. Fiecare persoana si relatie este diferita, comunicand vom reusi sa ne intelegem unii pe altii si sa fim fericiti impreuna.

sursa imaginii: http://gtty.im/2mTf9D4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.