caini in caldura

Cum mi-am sau ne-am sarbatorit Valentine’s Day?

Anul acesta 14 februarie, Ziua Indragostitilor sau Valentine’s Day, a fost una oribila. Pana acum cea mai urata zi din an.

Va scriam in repetate randuri ca eu consider ca dragostea ar trebui sarbatorita in fiecare zi. Nu trebuie sa avem o sarbatoare anume pentru asta.

Nu mi-a placut niciodata instinctul de urma, dar l-am urmat la inceputul relatiei pentru ca nu aveam de unde sa stiu exact ce gandeste A.

Apoi, cand am inceput sa ne cunoastem cu adevarat, dupa vreo 2-3 zile de indragostiti sarbatorite impreuna, am decis ca e bullshit.

Nu ne caracterizeaza chestia asta si nu ne place sa fim falsi unul cu celalalt. Asa ca, nu sarbatorim de regula nimic si incercam sa ne bucuram zilnic cat putem mai mult. De viata, de cel de langa noi.

Valentine’s Day ar trebui sa fie zilnic!

Nu ne-am trezit si ne-am urat la multi ani, nici nu ne-am facut declaratii siropoase. Nu am avut inimioare si nici cine romantice.

A lipsit pana si partea cu lenjeria sexy si ciocolata. Tot ce am facut a fost sa muncim, sa ne stresam si sa ne ingrijoram.

Atunci cand Axel e bolnav, incercam sa facem toate eforturile posibile ca sa-i fie mai bine.

In ultima perioada a racit des sau cel putin asa credem, ca raceste. Inca nu am aflat daca asta se si intampla.

Alege sa traiesti asa cum vrei si simti

Si tocmai intr-o zi ca asta medicul e plecat din oras, pana saptamana viitoare chiar. Asa ca am facut cateva radiografii pe care nu ni le interpreteaza momentan nimeni ok.

Lipseste si cardiologul din oras, pentru ca … toate vin la pachet. Si, una peste alta, am avut o zi si o noapte in care ne-am stresat uitandu-ne la el ca si la un portelan.

Stiu ca nu e normal sa fim atat de atasati de el, a ajuns sa ne distruga emotional fiecare boala a lui. Dar momentan este tot ce avem mai important in viata noastra.

Iar asta este suficient ca sa ne faca sa ne dorim cea mai buna viata pentru el. Chiar daca asta inseamna sa nu dormi o noapte si a doua zi sa lucrezi 10 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.