epilator IPL

Cum ne putem epila in 2017?!

De vreo doi ani ma tot “macina” gandul sa-mi cumpar un epilator care foloseste lumina intens pulsata (tehnologia IPL). Am tot evitat fie din motive financiare, fie din motive de sanatate.

Cand au inceput sa-mi apara primele fire de par pe corp am incercat sa le ignor, pentru ca aveam ideea asta ca daca incep sa ma epilez o voi face pentru tot restul vietii.

Norocul meu a fost ca nu aveam mult par si cel care era deja avea o culoare deschisa si era fin. Cand am ajuns prin clasa a saptea (sau a opta), am realizat ca totusi a venit timpul sa fiu si eu “in pas cu moda”.

Am inceput sa folosesc aparate de ras, apoi creme speciale si am oscilat intre aceste doua metode pana in facultate. Pe masura ce anii au trecut parul a devenit mai “nesimtit”, a prins putere si volum.

Si uite asa, in anul trei de facultate am decis ca nu se mai poate si trebuie schimbata metoda. Mi-am achizitionat primul epilator si de atunci am schimbat doar doua, pentru ca au fost destul de bune.

Nu am incercat pana acum epilatul cu ceara sau cel IPL pentru ca imi era oarecum teama. De cand a aparut posibilitatea sa iti cumperi pentru acasa un epilator IPL bun, ma tot gandesc si razgandesc.

Cunosc cateva fete care au folosit tehnologia IPL in saloane sau in clinici si se declara multumite, chiar foarte. Doar una dintre acestea are epilator IPL acasa, dar inca nu l-a folosit si nu am putut sa ii cer parerea.

Din punct de vedere al costurilor, daca ai propriul epilator IPL iesi mult mai ieftin pentru ca la un salon vei plati si alte costuri (chiria locatiei, salariul angajatului, reclama, etc).

In schimb acasa te faci cum vrei, cand vrei, este simplu de utilizat si este ideal daca esti o pudica. Poate fi folosit chiar si de catre persoanele de sex masculin, este ideal pentru toate tipurile de par si piele.

Din cate am inteles, cu cat firele de par sunt mai inchise la culoare, cu atat rezultatele sunt mai rapide (pentru ca melanina absoarbe mai repede impulsurile luminoase).

Peste o luna este ziua mea, poate am norocul sa-mi verifice cine trebuie cosul cu cumparaturi!

sursa imaginii: medaesthetic.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.